21 / 05 / 2024

kahramanmaraş belediyesi bina yıkımı

kahramanmaraş belediyesi bina yıkımı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde kullanım ömrü dolmuş, metruk binaları yıkıyor.

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Pazarcık'ta hayata geçirilen millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 50.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü toplamda 50 milyon 806 bin 423,400 TL bedel ile satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 12.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 253 bin 606,40 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihale tarihi 19 Mart 2019 olarak açıklandı. 

kahramanmaraş belediyesi bina yıkımı Haberi

kahramanmaraş belediyesi bina yıkımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kullanım ömrü dolan, metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada, “Şehir genelinde kullanım ömrü dolmuş binalar başta olmak üzere yol ve benzeri çalışmalar için kamulaştırılmış bölgelerde de bina yıkım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Bina yıkım çalışmalarında çok titiz davranarak çevreye verdiğimiz rahatsızlığın minimum seviyede olmasına özen gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Çalışmalar Devam Ediyor

Tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilginin de paylaşıldığı açıklamanın devamı şu şekilde: “Aksu Mahallesinde General Hayri Tarhan Kışlasında miadı dolan bina ile Andırın İlçesi Akgümüş Mahallesi’ndeki cami minaresinin yıkım çalışmaları tamamlandı. Yol genişletme çalışmaları kapsamında Hacı Bayram Veli, Hacı Mustafa Çiftliği, İsapanlı ve Turan Mahallesi’nde yıkım çalışmaları sürmektedir....