04 / 05 / 2024

kahramanmaraş Çatova Camii

kahramanmaraş Çatova Camii

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii'nin temelini atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'na geçerek incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş TOKİ 624 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş 624 konut ihalesi 25 Haziran'da!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu İlçesi 624 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2018 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta fore kazıklar çakılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Camii otopark inşaatı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni otopark müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Arasa Camii yanındaki boş alana katlı otopark yapım için kolları sıvadı. Arasa Camii yanında yapımına başlanan otoparkta incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kahramanmaraş Çatova Camii'nin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii'nin temelini atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'na geçerek incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş'taki cami inşaatı tamamlanamıyor!

Kahramanmaraş Zeytindere Mahallesi'ndeki temeli geçen yıl atılan Yeni Camii inşaatında Dernek Başkanı Mustafa Yıldız'ın ve üyelerinin çalışmalarıyla alt katın tablası atılabilmiş.

TOKİ Kahramanmaraş Serintepe'de 128 bin 919 liraya! Yüzde 10 indirimle!

TOKİ Kahramanmaraş Serintepe'de ilave 4 konut satışa sunuluyor. Yüzde 40 peşinata yüzde 10 oranında indirim sağlanıyor

Kahramanmaraş inşaat kaynağında dünyaca tanınıyor!

İnşaat sektörüne mühendis ve işgücü sağlayan şehirlerden biri olan Kahramanmaraş, özelikle kaynakçılıkta dünyada tanınır hale geldi

Kahramanmaraş'ta 955 bin TL'ye arazi!

Kahramanmaraş Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Kahramanmaraş ili merkez ilçesi Pınarbaşı Köyünde bulunan araziyi 955 bin 652 TL'den satışa çıkardı. Satış, 09 Mart 2012 Cuma günü 14:00-14:15 saatleri arasında yapılacak

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası, 800 yılda bir milimetre dahi kaymamış!

UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'ndaki yürütülen araştırmada, eserin inşa edildiği tarihten bu yana yapısında bir milimetre bile kayma olmadığı belirlendi

Diyarbakır Hz. Süleyman Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Hz. Süleyman Camii'nin restorasyonu tamamlandı. Büyük İslam komutanı Halid bin Velid'in oğlu Hz. Süleyman'ın da aralarında bulunduğu 27 sahabe kabrinin yer aldığı caminin açılışını, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yapması bekleniyor

Kahramanmaraş'ta 805 bin TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. Kahramanmaraş 3. İcra Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkez Yenişehir mahallesindeki asma katlı, depolu dükkanı 805 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Mart 2012 Cuma günü 15:00-15:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Rönesans GY, Kahramanmaraş AVM'nin temelini attı!

Rönesans Gayri Menkul (RGY) tarafından Kahramanmaraş'ta yapılacak olan alışveriş merkezinin temel atma töreninde yaptığı

kahramanmaraş Çatova Camii Haberi

kahramanmaraş Çatova Camii


Çatova Mahallesi’nde gerçekleştirilen aşılama programının ardından Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii inşaatının da temelini atan Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasına geçerek incelemelerde bulundu.


Ek Hizmet Binasında Çözüm Masasına oturan Başkan Erkoç, burada vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi.


Daha sonra yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Şehit Piyade Er Rahmi Koldan Meydanı’nı gezen Başkan Erkoç, burada esnafları da ziyaret ederek hasbihal etti.


Meydan incelemesin ardından halı sahaya geçen Başkan Erkoç, burada turnuvada dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.


Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce 5 Nisan Madalya gününe özel düzenlenen Liseler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Mükremin Halil Lisesi takımına kupalarını veren Başkan Erkoç, gençlere başarılar diledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir...