29 / 05 / 2024

kahramanmaraş çete bayramı

kahramanmaraş çete bayramı

Kahramanmaraş' ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94' üncü yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 8 Şubat'ta başlayan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş sokakları bayraklarla donatıldı...

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışma sonrası Kurban Bayramı’na yetiştirdiği Sümbüllü Bulvarı trafiğe açıldı.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Fatih Erkoç Kahramanmaraş'ta rekreasyon alanını inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli, Hacı bayram Veli mahallelerinde yapılması planlanan rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümde örnek oluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye 'ye örnek oluyor. Erkoç yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'a çok büyük kazanımlar sağlandığını belirtti.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümle Türkiye'ye örnek oluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye'ye örnek oluyor.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümde sona yaklaşıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli/ Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye'ye örnek oluyor.

Kahramanmaraş Piazza'da bayram var!

Kaliteli ve hesaplı alışverişin yanı sıra tüm yıla yayılan kültürel ve sanatsal aktivitelerle çekim merkezi olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi,Bayram için hazırladığı birbirinden ilginç etkinliklerle sürprizlerine devam edecek.

Kahramanmaraş’ta kurtuluş etkinlikleri devam ediyor!

Kahramanmaraş' ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94' üncü yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 8 Şubat'ta başlayan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş sokakları bayraklarla donatıldı...

Kahramanmaraş Malik Ejder Mahallesi'nde ilk yıkım gerçekleştirildi!

Basına bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir: "Riskli alan ilan edilmiş olan Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde bugün itibariyle yıkıma başladık" dedi

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Yıkımı yapılacak bölgeyle ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir, riskli alanlara inşa edilen Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde yıkım çalışmasının başladığını bildirdi....

Kahramanmaraş Merkez ilçede 3 mahalle yeniden dönüşecek!

Kahramanmaraş ili, Merkez ilçesi, Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malikejder mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanlar riskli ilan edildi…

Kahramanmaraş'ta bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

Kahramanmaraş Merkez Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malikejder mahallelelerinde bulunan bazı bölgeler riskli alan ilan edildi

kahramanmaraş çete bayramı Haberi

kahramanmaraş çete bayramı


Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş sokakları bayraklarla donatılırken, mahalle aralarındaki gençler ise davul-zurna eşliğinde milli mücadeleyi temsil eden yöresel çete kıyafetleri giyerek gün boyu sokaklarda dolaşıyor.


Şehir merkezinde, 8 Şubat'ta başlayan Kurtuluş Haftası etkinlikleri,Kahramanmaraş Belediyesi'nin düzenlediği mehter takımı gösterisi, fener alayı yürüyüşü, Türk halk müziği konserleri, spor müsabakaları, konferanslar, resim ve şiir yarışmalarıyla devam ediyor.


Etkinliklerin bugünkü bölümünde Kahramanmaraş Kalesi'nde temsili bayrak olayı canlandırıldı. Ulu Camii'de kılınan öğle namazı sonrası belediye ekipleri yaklaşık 10 bin kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulundu. Etli pilav ikramının ardından gençlerden oluşan temsili çeteler kaleye hücum ederek temsili bayrak olayı gerçekleştirdi.


Kurtuluş etkinliklerinin yarınki bölümünde ise halk oyunları gösterisi, İstiklal Madalyasının bayrağa takılması, Sütçü...