28 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Ekinözü mesire alanı

Kahramanmaraş Ekinözü mesire alanı

Ekinözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti.

Kahramanmaraş Ekinözü Mesire Alanı'nın inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü’nde inşaatı başlayan mesire alanınında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, burada vatandaşlarla görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne mesire alanı inşa ediliyor!

Ekinözü’ne yapılmakta olan mesire alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Ekinözü’ne 20 dönümlük mesire alanı yapılıyor!

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Kahramanmaraş’ta depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kullanım ömrü dolan dayanıksız binaları ortadan kaldırıyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Güvenli şehirden akıllı şehire!

20 yıldır güvenli şehir teknolojileri geliştiren Ekin Teknoloji, günümüzde akıllı şehirlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümlerle ortaya çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, çözümlerini bisiklete uyarlayarak yeni mobilite ihtiyacını karşıladıkları Avrupa pazarına gözünü dikmiş durumda.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 624 konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 624 adet konut inşa edecek.

Z Ekin Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu. 

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm kapsamında 90 ev yıkıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Ekinözü mesire alanı Haberi

Kahramanmaraş Ekinözü mesire alanı


Ekinözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti.


Ekinözü’nde 13 bin metrekarelik alanda kurulan mesire alanı içerisinde restoran, wc, gölet, futbol sahası, basketbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, kamelya, piknik masaları, kent mobilyaları montajı tamamlanmış olup çim serimi ve toprak tesviye çalışmalarını yerinde inceleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, mesire alanının bayrama yetiştirileceğini ve halkın hizmetine sunulacağını söyledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir...