18 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Ekinözü metruk bina yıkımları

Kahramanmaraş Ekinözü metruk bina yıkımları

Ekinözü ilçesinde belediye ekipleri, çeşitli mahallelerden gelen şikâyetler üzerine tehlike arz eden ve çevre kirliliğine neden olan boş ve terk edilmiş, bakımsız, tehlike arz den virane binaları yıkıyor.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Kahramanmaraş’ta depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kullanım ömrü dolan dayanıksız binaları ortadan kaldırıyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş'taki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde kullanım ömrü dolmuş, metruk binaları yıkıyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Kahramanmaraş'ta yarım asırlık 5 katlı metruk bina yıkıldı

Kahramanmaraş Elbistan'da madde bağımlılarının mekanı haline gelen 5 katlı 54 yılık metruk bina, belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı...

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Güvenli şehirden akıllı şehire!

20 yıldır güvenli şehir teknolojileri geliştiren Ekin Teknoloji, günümüzde akıllı şehirlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümlerle ortaya çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, çözümlerini bisiklete uyarlayarak yeni mobilite ihtiyacını karşıladıkları Avrupa pazarına gözünü dikmiş durumda.

Kahramanmaraş Ekinözü metruk bina yıkımları Haberi

Kahramanmaraş Ekinözü metruk bina yıkımları

Ekinözü ilçesinde belediye ekipleri, çeşitli mahallelerden gelen şikâyetler üzerine tehlike arz eden ve çevre kirliliğine neden olan boş ve terk edilmiş, bakımsız, tehlike arz den virane binaları yıkıyor. Yaz döneminin gelmesi ile birlikte ilk çalışma Öztürk ve Maarif Mahallesinde başladı.  Öztürk mahallesin de bulunan bu müstakil Ev terk edilmiş olması nedeniyle hem görüntü hem de çevre kirliliği bakımından kötü bir görüntü sergilediğinden belediye ekipleri tarafından yıkıldı. 


VİRANE KERPİÇ EVLER TEHLİKE SAÇIYOR 


Havaların ısınması ile birlikte yıllardır mahalle aralarında yükselen binaların içinde kalan virane kerpiç evler belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Mahallede her anlamda tehlike saçan bu yerlerde aynı zamanda madde bağımlısı olanlarda kalabiliyor. Buda mahalle halkı için ayrı bir tehlikeli durumu ortaya koyuyor. İşte bu çerçevede Öztürk mahallesinde bulunan virane kerpiç bir...