05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş emekli kurası nerede

Kahramanmaraş emekli kurası nerede

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 05 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ tarafından Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’nde inşa edilen projede 71 emekli vatandaşın konut belirleme kurası çekildi.

TOKİ Türkoğlu Emekli kura çekilişi yarın!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kura çekilişi yarın yapılacak. Projede 75 adet konut yer alıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kura çekilişi 25 Ağustos'ta!

TOKİ Türkoğlu Emekli projesinde yer alan 75 adet konutun kura çekilişi 25 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi 280 Konut Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi'ndeki 198 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

Kahramanmaraş emekli kurası nerede Haberi

Kahramanmaraş emekli kurası nerede

Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 180 aya kadar taksit ya da 240 aya taksitlendirmede yüzde 20 peşin ödeme alınıyor.


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede aylık taksitler 382 TL'den başlıyor. Projede peşinat bedeli 13 bin 234 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli kura çekilişi 5 Mayıs 2016 Perşembe günü, saat: 10.00’da Türkoğlu Belediyesi Misak-ı Milli Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.


Kuraya katılacakların listesi için tıklayın


Satış duyurusu için