03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş ihaleleri 2022

Kahramanmaraş ihaleleri 2022

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yaptıracak. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Kahramanmaraş`ta altın rekoru! 20 ton altın takı üretildi!

Kahramanmaraş'ta 2021 yılında 9 ton üretimle sınırlanan altın takı üretimi, geride bırakılan 2022 yılında yüzde 125 artışla 20 ton üretime ulaşarak tarihi bir rekora imza attı.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi 2022 detayları...

Kahramanmaraş altın piyasasında kritik gelişme! Gram altın 995 TL..

13 Ekim 2022 Kahramanmaraş güncel altın fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz hafta  yükselen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı.Kahramanmaraş  altın piyasasında bugün gram altın 995 TL...

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 2 Ekim 2022 altın fiyatları..

Kuyumculuğun başkenti olan Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu yüzlerce kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkentinde 2 Ekim 2022 altın fiyatları….

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 23 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları resmen çakıldı! İşte 22 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta bugün altın fiyatları resmen çakıldı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 22 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları kaç TL? 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları açıklandı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 21 Eylül 2022 altın fiyatları.

Altının başkenti altın fiyatlarını resmen açıkladı! İşte 20 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları 

Altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları resmen açıklandı. Peki, altının başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte,  altının başkenti Kahramanmaraş 20 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları açıklandı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 19 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş’ta altın fiyatları bugün ne kadar? Herkes bu rakamları merak ediyor!

Kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları belli oldu. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun ve altının başkenti Kahramanmaraş 18 Eylül 2022 altın fiyatları...

Kahramanmaraş ihaleleri 2022 Haberi

Kahramanmaraş ihaleleri 2022

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta 136 adet iş yeri yapım için ihale düzenliyor. 

Söz konusu ihalede keşif bedeli 173 milyon 490 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 5 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası'nda yapılacak. 

İhalede yer alan bilgilere göre, sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.

İstekliler tekliflerini, birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

136 ADET İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi...