19 / 05 / 2024

Kahramanmaraş kamu külliyesi

Kahramanmaraş kamu külliyesi

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kaymakamlık başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını bir araya toplan ve Türkiye'de ilk olacak kamu külliyesi taahhüdünü yerine getiriyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.

Esenler Spor Külliyesi için 25 milyon 480 TL harcanacak!

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi'nin AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Esenler İlçesi için spor külliyesi yapılacağını açıkladı. Proje için toplamda 25 milyon 480 bin TL harcanacak.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi açıldı!

Ankara'nın üçüncü en büyük ibadethanesi olan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün cuma namazından sonraki törenle açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenilerek tasarlanan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, yarın cuma namazının ardından törenle yapılacak...

Başakşehir Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temelini attı.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Külliyesi'nde incelemeler yaptı.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Sultan İkinci Bayezid Külliyesi yeniden hizmete açıldı!

Amasya'da restorasyonu tamamlanan Sultan İkinci Bayezid Külliyesi yeniden hizmete açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amasya'daki temasları kapsamında Amasya Valiliği, Amasya Belediyesini ziyaret etti.

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler'de hizmete açılacak olan Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile ilçe adeta bir 'Spor Şehri' olacak...

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubunda yer alan 72 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş kamu külliyesi Haberi

Kahramanmaraş kamu külliyesi

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kaymakamlık başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını bir araya toplan ve Türkiye'de ilk olacak kamu külliyesi taahhüdünü yerine getiriyor. Başkan Okay, "Bu projeyle ilgili yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunu almış bulunmaktayız. 60 dönüm yeri imar uygulamalarıyla vatandaşlarımızdan hibe usulüyle almış bulunmaktayız. Bu 60 dönüm yerin değeri 20 milyon liradır. Biz bu 20 milyon lirayı belediyemizin kasasına kazandırmış olduk" dedi. 

Kamu külliyesinin Dulkadiroğlu Belediye Meclisi'nden geçmesinin ardından projeyle ilgili çalışmaya başlayacaklarım belirten Başkan Oka}', "Selçuklu, Dulkadiroğlu ve Osmanlı mimarisini yansıtan projeler düşünüyoruz. Binalarımız dört kat olacak, 4 bin metre kurulum alanı ve 18 bin metrekare kapalı alanı bulunacak. Daha önce yapılmış örneklerden de faydalanarak ihtiyacımız olan binayı modern bir şekilde tasarlayacağız. Biz bu imar uygulamasını...