03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi toki

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi toki

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa çıkarılıyor. İşte, Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru tarihi...

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Hazineye deprem darbesi! Şubat ayında rekor açık geldi

Kahramanmaraş merkez üssüne sahip yaşanan depremlerden sonra Hazine nakit dengesi, depremin etkili olduğu şubat ayında 171,5 milyar TL'lik rekor ile açık verdi.

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 

Bağış gecesinden sonra Gelir İdaresi öyle bir açıklama yaptı ki! Kimse bunu beklemiyordu!

Kahramanmaraş merkez üstü olan depremin ardından Türkiye tek yürek oldu ve yüklü bir miktarda bağış toplandı. Bağışların ardından da Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ise gündeme oturdu. İşte detaylar!

Yaralar sarılmaya devam ediyor! 10 ilde nakdi ücret kararı verildi

Yüzyılın afeti olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkez üslü arka arkaya yaşanan 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı duyuruda 10 ilde kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacak.

Dünya Bankası’nın şaşılacak Türkiye raporu! 456 milyar dolar maliyet…

Kahramanmaraş merkez üstü olan ve 10 ilde büyük yıkıma sebebiyet veren depremin mali zararının 84 milyar dolar civarında olduğu açıklanmıştı. Bunun yanında Dünya Bankası’nın Aralık 2021’de yayımladığı raporda dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Kahramanmaraş depremi sonrası harita değişti! İşte güncel harita

Yüzyılın en büyük depremi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkez üslü zelzele Türkiye haritasını değiştirdi. Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerinin son halini haberimizde görebilirsiniz.

Yaralar sarılmaya başlıyor! Depremzedelere bir yardım eli de onlardan geldi

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezüslü deprem sonrası, depremden zarar gören vatandaşların mağduriyeti giderilmesi için Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası markalarda üzerine düşeni yapmaya başladı.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Evran Turizm İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Evran Turizm İnşaat Otomotiv Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil iişlemi bugün gerçekleştirildi. Evran Turizm İnşaat'ın merkez nakli Fatih'e yapıldı.

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi toki Haberi

Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. 


Projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kahramanmaraş Şubesi'nde toplanacak. 



23 Mayıs'ta başvuruların alınmaya başlandığı Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi TOKİ Evleri projesinde 30 Haziran'a kadar başvuru yapılabilecek. 


Satış duyurusu için