08 / 05 / 2024

kahramanmaraş Nezih İnşaat

kahramanmaraş Nezih İnşaat

Kahramanmaraş’taki en büyük kentsel dönüşüm çalışmasının startını veren Nezih İnşaat, daire sahiplerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Kahramanmaraş depremi altını vurdu! Altın üretimi durdu! Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar oldu?

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 700 kuyumcu atölyesi, üretimini durdurdu. Peki Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar oldu? Kahramanmaraş altın fiyatları kaç TL? 16 Mart 2023 Kahramanmaraş altın fiyatları.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş altın piyasasında kritik gelişme! Gram altın 995 TL..

13 Ekim 2022 Kahramanmaraş güncel altın fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz hafta  yükselen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı.Kahramanmaraş  altın piyasasında bugün gram altın 995 TL...

Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar? Kuyumculuğun Başkenti resmen açıkladı! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Kahramanmaraş, kuyumculuğun başkenti olarak bilinirken Kahramanmaraş'taki altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak diyor. İşte Kahramanmaraş altın fiyatları...

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ta inşaatın 5. katından düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ta çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek yaralanan işçi hayatını kaybetti...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi 29 Temmuz'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

kahramanmaraş Nezih İnşaat Haberi

kahramanmaraş Nezih İnşaat

Saraykentte yer alan inşaat ofisinde yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgi veren Nezih İnşaat Sahibi İsmail Nezihoğlu (Alagöz), her biri brüt 99 metrekare olan 290 dairenin bulunduğu parsellere, brüt 140 metrekarelik 700 daire ve dükkânlar yapacaklarını söyledi.


Yunus Emre Mahallesi’nde yer alan Saraykent mevkiindeki 2. Mesken Evleri sakinleri ile bir araya gelen Nezihoğlu, yaptığı açıklamada, “Yapmış olduğumuz toplantılarda bize gösterilen teveccühten dolayı 2. mesken evleri sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bize gösterdikleri güvene layık olabilmek için, atacağımız adımlara çok dikkat ettik. Tamamen eşit haklara sahip olan 2. mesken sakinlerinin haklarını koruyup, dürüstlük çizgisinden kesinlikle ayrılmadan çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde sürdürdük.


İkinci mesken evleri ile ilgili ilkbaharda başlattığımız kentsel dönüşüm kapsamında, evlerin yenilenmesi ile ilgili çalışmamızı sona getirmiş bulunuyoruz. Yaklaşık altı aylık bir...