02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Onikişubat belediyesi

Kahramanmaraş Onikişubat belediyesi

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Bu bina bittiğinde Kahramanmaraş'a yakışır bir bina olacak inşallah.'' dedi.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta dar gelirliler ev sahibi oluyor!

Kahramanmaraş Onikişubat'ın bölge için büyük bir önemi bulunuyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için toplu konut projesi hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, 600 vatandaşını sıcak yuvalara kavuşturuyor.

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 3 bin metrekarelik arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksitle satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta Akbel A.Ş.'ye ait olan arsa yüzde 50'si peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta konut imarlı 2 arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kavlaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 222 metrekarelik arsa satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Dumlupınar Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye, Kahramanmaraş'ta 907 metrekarelik arsayı satıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta arsa satılıyor. Peki Kahramanmaraş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Kahramanmaraş Onikişubat belediyesi Haberi

Kahramanmaraş Onikişubat belediyesi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni belediye hizmet binasının Kahramanmaraş'ın en mükemmel yapılarından bin olacağını belirterek, "Kahraman şehrimize yakışır bir eser kazandırıyoruz"


Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, inşasına başlanan yeni hizmet binası şantiyesinde incelemelerde bulundu. Etüt Plan Proje Müdürü Ömer Cihat Özkarcı ile birlikte inşaat alanım gezen Başkan Mahçiçek, firma yetkililerinden bilgiler alıp,  işçilerle sohbet etti. Onikişubat Belediyesi yeni hizmet binasının mimarisiyle, akıllı bina özellikleriyle, salonları ve sosyal donatılarıyla Kahramanmaraş'ın en mükemmel yapılarından biri olacağım ifade eden Mahçiçek, binanın 2017 yılı Ağustos ayında hizmete sunulacağını kaydetti. Belediye binasının DSİ Lojmanları olarak kullanılan bölgeye yapıldığım belirten Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Belediye için...