25 / 07 / 2024

Kahramanmaraş Otogarı yenileme

Kahramanmaraş Otogarı yenileme

Kahramanmaraş Otogarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. 

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Kahramanmaraş Otogarı yenileniyor!

Kahramanmaraş Otogarı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. 

Ekrem İmamoğlu'ndan otogar müjdesi!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçmiş yıllardaki metruk haliyle vatandaşların korkulu rüyası haline gelen Büyük İstanbul Otogarı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde denetledi.

Dalaman Otogarı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman otogarında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası'nın inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, bölgedeki otogarın batısında inşa edilen Canlı Hayvan Borsası'nın yapımı sürüyor. Proje Haziran'da tamamlanacak.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası Haziran'da tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı batısında yapımına başlanan ve hayvancılık sektörüne hizmet verecek Canlı Hayvan Borsası inşaatı hızla devam ediyor.

Manisa Demirci Otogarı hizmete açıldı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL bedelle yenileme çalışmaları başlattığı Demirci Otogarı, bayram öncesi tamamlanarak, Demircililerin kullanımına sunuldu.

Kahramanmaraş Azerbaycan Bulvarı genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Azerbaycan Bulvarı’nda genişletme, refüj yenileme ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. Ortadaki süs havuzu kaldırılarak yeni bir kavşak düzenlemesi yapılacak.

Üsküdar Belediyesi Harem için yenileme projesi geliştirdi!

Büyükşehir ve Üsküdar Belediyesi'nin ortak girişimiyle, Harem için yenileme projesi geliştirildi. Otogar taşınacak, turistik gemiler için liman yapılacak. Ayrıca eğlence ve dinlenme alanları oluşturulacak.

Maracana Stadı'ndaki yenileme çalışmalarında yolsuzluk iddiaları dolaşıyor!

2014 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Brezilya'da, finalin oynanacağı efsanevi Maracana Stadı'ndaki yenileme çalışmalarına katılan bir şirket hakkında yolsuzluk soruşturması başlatıldı

Sivas Belediyesi, Yenişehir Şehir Otogarı'nda 27.1 milyon TL'den arsa satıyor!

Sivas Belediyesi, Yenişehir Şehir Otogarı mevkiindeki arsayı 21 milyon 105 bin 520 TL'den satışa çıkardı. Satış, 4 Mayıs 2012 Cuma günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek

İBB İMP Başkanı Prof. Dr. İbrahim Baz: Kentsel yenileme değil dönüşüm yapılmalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezi Başkanı (İMP) Başkanı Prof. Dr. İbrahim Baz, Türkiye'de kentsel yenileme değil dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi

Kahramanmaraş'ta 3 yıllığına kiralık 220 araçlık otopark! 682 bin 500 TL'ye!

Kahramanmaraş Belediyesi şehir içinde farklı bölgelerde yer alan 220 araçlık cadde otoparkını kiraya verecek

Kahramanmaraş Otogarı yenileme Haberi

Kahramanmaraş Otogarı yenileme

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Otogarı’nda düzenleme ve bakım çalışmaları başlattı. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Otogarı yeniden düzenleme çalışmaları amacıyla bakıma alındı. Kahramanmaraş Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, zaman zaman bakım ve onarım çalışmaları yapılan Kahramanmaraş Otogarı’nda yıkım, tadilat ve tamirat çalışmalarını başlattı. 

Çalışma kapsamında, KMBB ekipleri ilk önce Otogar içinde bulunan, ekonomik ömrünü tamamlamış büfe, gişe, dükkan gibi yapıları yıkıyor. 

Mevcut hali ile ihtiyaca cevap veremez hale gelen Kahramanmaraş Otogarı’nda yenileme çalışmaları kapsamında günün koşullarına uygun halde düzenlenecek. KMBB ekiplerinin verdiği bilgilere göre, iki kattan oluşacak Kahramanmaraş Otogarı’nın zemin katında; 18 adet bilet satış gişesi, 11 adet büfe, 1 adet kafe, 1 adet berber ve 1 adet sağlık kabini bulunacak. Birinci katta ise Bebek...