06 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni halı saha!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş'a Halı Yıkamacılar Sitesi geliyor!

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Dereli'ye yeni halı saha!

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Karacasu'ya halı saha!

Doğukent Mahallesi ile başlayan ve sonrasında Genç Osman Mahallesi, Kanuni Mahallesi ve Pazarcık Ufacıklı Mahallesi’nin ardından şimdi de Karacasu Karaziyaret Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Pazarcık'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent , Genç Osman ve Kanuni Mahallelerine yapılan halı saha hizmeti kervanına Pazarcık Ufacıklı Mahallesi de katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Genç Osman'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelere halı saha çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Doğukent Halı Saha’nın tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Genç Osman Mahallesine de halı saha yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Doğukent'e halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı.

Özkaplan Halı Fabrikası’nda yangın çıktı!

Özkaplan Halı Fabrikası’nın deposunda dün 14.55’te yangın çıktı. Şehirdeki itfaiyeler yeterli olamayınca Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’tan takviye istendi. Müdahale edilen yangın saatlerce kontrol altına alınamadı.

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği Haberi

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.


Kahramanmaraş’ta halı yıkama sektörünü standartların üzerine çıkarmak ve profesyonel hizmet üretmek için 2015 yılında kurulan Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, halı yıkama işi yapan esnafı tek çatı altında toplamak için düğmeye bastı. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Erhan Vurer, “Esnafımız halı yıkama işini şehrin muhtelif yerlerinde genellikle apartman altlarında yapıyordu. Esnafımız buralarda hem altyapı noktasında problem yaşıyordu hem de apartman sakinleriyle sorunlar yaşıyordu. Biz de bu sorunları aşmak için Halı Yıkamacılar Sitesi’nin yapımı için çalışmalarımıza başladık. Site olunca en çok problem yaşadığımız merpen altı hizmetin de önüne geçmiş olacağız” dedi.


Kahramanmaraş’ta halı yıkama esnafının sorunlarının tespit edilerek çözüme kavuşturulması amacıyla Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, üyeleriyle istişare toplantısı...