28 / 04 / 2024

kahramanmaraş Royal Halı

kahramanmaraş Royal Halı

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Royal Halı Kahramanmaraş Merkez'de mağaza açtı. Royal Halı bayi sayısını 248'e çıkarttı...

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni halı saha!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş'a Halı Yıkamacılar Sitesi geliyor!

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Dereli'ye yeni halı saha!

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Karacasu'ya halı saha!

Doğukent Mahallesi ile başlayan ve sonrasında Genç Osman Mahallesi, Kanuni Mahallesi ve Pazarcık Ufacıklı Mahallesi’nin ardından şimdi de Karacasu Karaziyaret Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha hizmete açıldı.

kahramanmaraş Royal Halı Haberi

kahramanmaraş Royal Halı

Royal Halı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Royal A.Ş.'nin %51 oranında pay sahibi olduğu bağlı ortaklığı Atlas Halı A.Ş., 2012 sene sonu itibari  ile 119 adet olan bayi sayısını  2013 yılı 17 Eylül Kahramanmaraş - Merkez'de açılan son bayi ile birlikte 248'e çıkarmıştır. 


Atlas Halı A.Ş. 'nin 2012 yılsonuna göre bayi sayısında %108 artış...