16 / 05 / 2024

Kahramanmaraş saha

Kahramanmaraş saha

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni halı saha!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Prof. Dr. Aziz Sancar Parkı’nda sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş Dereli'ye yeni halı saha!

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş Malik Ejder'e iki halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Onikişubat İlçesi Malik Ejder Mahallesinde iki adet halı saha yapımları tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na 30 metre boyunda 19 metre eninde sentetik çim halı saha yapımı tamamlandı, saha öğrencilerin hizmetine sundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Karacasu'ya halı saha!

Doğukent Mahallesi ile başlayan ve sonrasında Genç Osman Mahallesi, Kanuni Mahallesi ve Pazarcık Ufacıklı Mahallesi’nin ardından şimdi de Karacasu Karaziyaret Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Pazarcık'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent , Genç Osman ve Kanuni Mahallelerine yapılan halı saha hizmeti kervanına Pazarcık Ufacıklı Mahallesi de katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Genç Osman'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelere halı saha çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Doğukent Halı Saha’nın tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Genç Osman Mahallesine de halı saha yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Doğukent'e halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Doğukent’te yapımına başlanan halı saha hizmete açıldı.

Kahramanmaraş'ta orman yangını!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çıkan yangında, 5 hektarlık kızıl çam ormanının zarar gördüğü belirtildi. 1 yıl önce ağaçlandırma çalışmaları kapsamında dikilen kızıl çam ormanlığında, ekipler soğutma çalışmasını sürdürüyor...

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı. Bir yağ fabrikasının bitişiğindeki tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangına 2 helikopter ve itfaiye ekiplerinin müdahelesi devam ediyor. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine müdahale edildi...

Kahramanmaraş'ta Beton Santrali Projesi için toplantı düzenlenecek!

Nur- En Enerji Üretim San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kahramanmaraş İli, Nurhak İlçesi Umutlu Köyü mevkiinde Umutlu Barajı, HES, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Beton Santrali Projesi yapılması planlanıyor.

Kahramanmaraş saha Haberi

Kahramanmaraş saha


Spora ve sporcuya önem veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerimizin spora yönelmeleri adına hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor.


İlçeler başta olmak üzere çeşitli bölgelere halı saha yapmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce Kahramanmaraş Kadriye Kanbur İlkokulu’na  30 metre boyunda 19 metre eninde  sentetik çim  halı saha yapımını tamamlayarak öğrencilerin hizmetine sundu.


Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, ihtiyaç olan bölgelerde sentetik çim halı saha yapım çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.



Kahramanmaraş Büyükşehir...