29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı. Bir yağ fabrikasının bitişiğindeki tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangına 2 helikopter ve itfaiye ekiplerinin müdahelesi devam ediyor. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine müdahale edildi...



Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunda bulunan tekstil fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikanın depo kısmında meydana gelen yangına Kahramanmaraş Belediyesi itfaiye ekipleri ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. 2 helikopterin de katıldığı söndürme çalışmaları kapsamında ekipler, yangının tekstil fabrikasının diğer bölümlerine sıçramaması için mücadele ediyor.


Yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekiplerince müdahale edildi. 


Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ile Emniyet Müdürü Metin Aşık da olay yerine gelerek yetkililerinden bilgi aldı. Fabrika sahiplerine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Vali Kocatepe, bir süre alanda inceleme yaptı.


Alevler nedeniyle bölgede gökyüzünü duman kaplarken, polis ekipleri Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun bir bölümünü çift şeritli trafiğe kapattı.


AA


Geri Dön