16 / 05 / 2024

Kahramanmaraş fabrika

Kahramanmaraş fabrika

Anadolu Ajansı'ndan alınan bilgiye göre Kahramanmaraş'ta bir fabrikada yangın çıktı. Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 3 işçi hastaneye kaldırıldı...

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı. Bir yağ fabrikasının bitişiğindeki tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangına 2 helikopter ve itfaiye ekiplerinin müdahelesi devam ediyor. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine müdahale edildi...

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Kahramanmaraş'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Pazarcık İcra Dairesi, Kahramanmaraş Pazarcık'ta bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 893 bin TL olarak belirlendi. 

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İli, Pazarcık İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 746 bin 874 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için birinci satış günü 25 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Kahramanmaraş'ta icradan 4.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Türkoğlu İcra Dairesi, Kahramanmaraş ili,Türkoğlu ilçesi,Türkoğlu mahallesindeki fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 292 bin TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş'ta 3.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İl, Afşin İlçesi'nde Şekerözü mevkinde yer alan mermer fabrikası ictadan satışa çıkarılıyor. Taşınmazın bedeli ile 3 milyon 881 bin 785 TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Tükoğlu'nda icradan 4,1 milyon TL'ye satılık fabrika!

Kahramanmaraş Tükoğlu İcra Dairesi tarafından 2 adar taşınmaz satışa sunuluyor. Taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 197 bin 667 TL. İşte ihale detayları;

Kahramanmaraş'ta 6.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Kahramanmaraş 1. İcra Dairesi, Kahramanmaraş İli, Dulkadiroğlu ilçesi'ndeki fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkul satış bedeli 6 milyon 306 bin TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş'ta icradan 8.6 milyon TL'ye fabrika!

Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan 5.254,11 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika, Kahramanmaraş 2. İcra Dairesi tarafından 5 Haziran 2015 günü saat 14:30 ile 14:40 arası ihale ediliyor.

Kahramanmaraş'taki fabrika yangını devam ediyor!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki bir tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Pamuk pres bölümünde çıkan yangında, bir işçi hayatını kaybetmiş, 2 itfaiye eri ile 4 fabrika çalışanı da dumandan etkilenmişti.

Kahramanmaraş'taki tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş 'ta bir tekstil fabrikasında çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangında 1 işçi öldü, 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş ve çevre belediyelere ait itfaiye ekipleri ile fabrika çalışanları söndürme çalışmalarına katılıyor.

Kahramanmaraş'ta 1.8 milyon TL'ye satılık fabrika binası!

Kahramanmaraş 1. İcra Müdürlüğü'nden Kablaklı köyü'nde bulunan fabri binası 1 milyon 800 TL'ye satılacak. Satış, 26 Haziran Salı günü ve 6 Temmuz Cuma günü 10:40-10:50 saatleri arasında yapılacak

Kahramanmaraş'ta 4.6 milyon TL'ye icradan fabrika!

Kahramanmaraş 3. İcra ve İflas Müdürlüğü, Kahramanmaraş ili Haı Mustafa Köyünde bulunan fabrikayı, müştemilatıyla birlikte 4 milyon 656 bin 658 TL'den satışa çıkardı. İlk satış 27 Ocak 2012 Cuma günü 15:00-15:10 saatleri arasında yapılacak

Kahramanmaraşta icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş Yenişehir Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerindeki iki parsel üzerine inşa edilen fabrika 4. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı

Kahramanmaraş fabrika Haberi

Kahramanmaraş fabrika

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş-Kayseri karayolu 8. kilometresindeki bir tekstil firmasının makine bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 


İlk müdahalesi fabrikada çalışan işçiler tarafından yapılan yangın, Kahramanmaraş Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında dumandan etkilenen biri itfaiye eri 3 işçi hastanede tedavi altına alındı.


İtfaiye amiri Tahsin Bağdatlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, soğutma çalışmalarının devam ettiğini, yangının çıkış sebebini araştıracaklarını...