16 / 05 / 2024

yağ fabrikası Kahramanmaraş

yağ fabrikası Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta yağ fabrikasında yangın çıktı. Bir yağ fabrikasının bitişiğindeki tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangına 2 helikopter ve itfaiye ekiplerinin müdahelesi devam ediyor. Dumandan etkilenen bir itfaiye erine müdahale edildi...

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

Prof. Dr. Naci Görür: Anadolu'da gerilim yüksek, çok tedirginiz...

6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra bölgede sık sık yaşanan artçı depremler işe Doğu Anadolu Fayı ile ilgili uyarıların artmasına da neden olmaktadır.

Çelik ev almak mantıklı mı? Çelik evin ömrü ne kadar?

Son yıllarda çok tercih edilen yapılardan biri de çelik evler olarak karşımıza çıkıyor. Çelik ev, Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremden sonra daha da tercih edilmeye başladı. Peki çelik ev dayanıklı mı ve tercih edilmesi mantıklı mı?

Depremde 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı ruhsatsız ve projesiz inşa edilmiş!

Diyarbakır'da, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 60 kişinin hayatını kaybettiği Yoldaş Apartmanı'na ilişkin kapsamlı bir bilirkişi raporu hazırlandı. İşte detaylar...

89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin projelere aykırı inşa edildiği kapsamlı bilirkişi raporunda!

Diyarbakır'da, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği siteye ilişkin kapsamlı bilirkişi raporu hazırlandı.

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da afetlere dayanıklı ve yatay mimariye uygun 103 bin 19 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Son depremler! 17 Haziran 2023 deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Bu sorular yaşanan Kahramanmaraş depremlerinden sonra çok sık sorulmaya başlandı. İşte 17 Haziran 2023 deprem listesi!

Uzman isim açıkladı! Sigorta ve kaskoda fiyatlar yükselince...

6 Şubat'ta olan ve büyük acı yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde çok büyük yıkıma sebep olurken tüm Türkiye'yi de üzüntüye boğdu. 11 ilde büyük acılar meydana gelirken ülke genelinde deprem korkusu, kaygısı bir kez daha çok yoğun halde gündeme geldi. 

Az önce nerede oldu? 4 Mayıs deprem oldu mu? 4 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi özellikle son deprem listesi merak edilmektedir. Yaşanan Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılmaktadır. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 4 Mayıs 2023 deprem listesi!

Prefabrik evlere talep arttı! 85 bin TL’si olanlara müjde prefabrik ev sahibi olabilirsiniz!

Son olarak yaşanan Kahramanmaraş deprem felaketinden sonra prefabrik evlere de talep artmaya başladı. Özellikle maliyet, konfor açısından dikkat çeken bu prefabrik evlere devlet tarafından destek ödemesi de yapılıyor.

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

DASK deprem sigortası zorunlu mu? Deprem sigortası kaç kez yapılır?

DASK hakkında son dönemde pek çok soru gelmektedir. Bilhassa yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra DASK araştırmaları hız kazandı. İşte DASK hakkında merak edilenler!

yağ fabrikası Kahramanmaraş Haberi

yağ fabrikası Kahramanmaraş

Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunda bulunan tekstil fabrikasının deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikanın depo kısmında meydana gelen yangına Kahramanmaraş Belediyesi itfaiye ekipleri ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. 2 helikopterin de katıldığı söndürme çalışmaları kapsamında ekipler, yangının tekstil fabrikasının diğer bölümlerine sıçramaması için mücadele ediyor.


Yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekiplerince müdahale edildi. 


Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ile Emniyet Müdürü Metin Aşık da olay yerine gelerek yetkililerinden bilgi aldı. Fabrika sahiplerine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Vali Kocatepe, bir süre alanda inceleme yaptı.


Alevler nedeniyle bölgede gökyüzünü duman kaplarken, polis ekipleri Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun bir bölümünü çift şeritli trafiğe...