30 / 04 / 2024

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da afetlere dayanıklı ve yatay mimariye uygun 103 bin 19 konut inşa edileceğini açıkladı. 



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da afetlere dayanıklı ve yatay mimariye uygun 103 bin 19 konut inşa edileceğini belirtti. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'daki konutlarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Bakan Mehmet Özhaseki, yaptığı son dakika açıklamasında, "Depremden etkilenen şehirlerimizde kaybedecek vaktimiz yok. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Malatya'mızda afetlere dayanıklı ve yatay mimariye uygun, 103 bin 19 konut inşa edileceğini dile getiren Özhesaki, "Şu an sahada 14 bin 338 yuvamızın inşasını hızla sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Depremlerden etkilenen Malatya da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 

Depremlerden etkilenen Malatya'da 103 bin 19 konut inşa edilecek! 


Geri Dön