02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş spor alanları

Kahramanmaraş spor alanları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Engelli vatandaşlara özel spor alanları meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Engelli vatandaşlara özel spor olanağı tanınmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Yücel Çelikbilek: Spor alanları artırılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor!

Kahramanmaraş’ı Spor Tesisleşmesinde ilk 5’in içerisine dahil eden Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Türkoğlu ilçesinde yapılan son yatırımlar ile birlikte Türkoğlu ilçesi spor kompleksine kavuşuyor” dedi.

Menderes Belediyesi yeni spor alanları kazandırıyor!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde çalışmalar hızla sürüyor.

İzmir Belediyesi spor alanlarını yeniliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin spor motivasyonunu artırmak için spor alanlarını renklendiriyor. Büyükşehir Belediyesi, kentin spor sahalarında iyileştirme çalışmaları yapıyor. Yetkililer, vatandaşların motivasyonlarının arttığını söyledi.

Kocaeli Başiskele'de sosyal alanları artıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, inşa edilen parklarda oyun grupları, spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları oluşturuyor.

Spor alanları yapan devlet sanayiciye de altyapı hazırlamalı!

Hükümetin üretimi ve sanayiciyi destekleyecek bir yol bulması gerektiğini kaydeden OSTİM Başkanı Orhan Aydın, spor alanları için gerekli yatırımları yapan devletin sanayiciye de altyapı hazırlaması gerektiğini söyledi

Keçiören Atapark Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonu'nun da yapımını tamamladı.

Kahramanmaraş spor alanları Haberi

Kahramanmaraş spor alanları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.


Başkan Erkoç, gençlerin daha sağlıklı yetişmeleri açısından sporun önemli olduğuna dikkat çekerek: “Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimlerinin önemli olduğu kadar bedenlerinin eğitimlerinin de önemli olduğunu düşünüyoruz. Buradan hareketle de ilimiz genelinde spor salonlarının yanı sıra halı sahalar yaparak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin spora yönelmeleri adına hizmetlerimize aralıksız olarak devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimiz genelinde halı saha ve spor alanları hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Doğukent, Genç Osman, Kanuni, Karaziyaret Mahallelerine yaptığı halı sahaların yanı sıra Pazarcık İlçesi Ufacıklı Mahallesi ve Kadriye Kanbur İlköğretim Okulu’na birer halı saha yaptı.


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube...