28 / 04 / 2024

Kahramanmaraş yeni bulvar

Kahramanmaraş yeni bulvar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvarlar geliyor!

Kahramanmaraş’ın kuzey bölgesinde bulunan, şehrin doğu ve batısı arasında Ahırdağı eteklerinde yapımına başlanan Kuzey Çevre yolunda devam eden çalışmalarda toprak dolgu, tesviye ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın trafik sorununa neşter!

Kahramanmaraş’ta trafik sorununa neşter vuran Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak adına yeni yol ve bulvarın yanı sıra kavşak düzenlemelerini de aralıksız olarak devam ettiriyor

Kahramanmaraş'ın yeni bulvarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ahırdağı Caddesi’nin devamı olan bulvarın yapımına başladı.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bulvarın bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi! 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Diğer illere de yayılacak mı? Kahramanmaraş’taki binalar için yeni uygulama!

Büyük deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yeni bir uygulama başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından başlatılan bu yeni uygulama ile binalar hakkında artık herkes bilgi sahibi olabilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğının Kahramanmaraş projesi için son dakika müjdesi geldi. TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi 2022 detayları...

TOKİ'den Kahramanmaraşlılara 250 yeni konut müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi kapsamında 250 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 121 konutluk 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi yarın yapılacak.

Kahramanmaraş yeni bulvar Haberi

Kahramanmaraş yeni bulvar


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni açtığı bulvarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.


Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu bölgesinden, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kadar, 4 kilometre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki dev bulvarda sıcak asfalt serim çalışması tamamlandı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince asfalt serim çalışması tamamlanan 4 kilometrelik bulvar, özellikle Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne çift yönlü ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.


Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışması tamamlanan yolda bordür ve parke döşeme çalışmalarını da aralıksız olarak devam ettiriyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...