02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş yumurta tesisi

Kahramanmaraş yumurta tesisi

Arcem Hayvancılık Taşımacılık Tarım ve Gıda Sanayi Limited Şirketi tarafından; Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi için 12 Mart 2015 günü 15:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Kahramanmaraş'taki 2 tesis kiraya verilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan 2 adet tesisi yap işlet devlet modeliyle kiraya verecek.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Kahramanmaraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nin inşaatında sona geldi.

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Kahramanmaraş'a yeni sosyal tesis müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen sosyal tesisi inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir 10.9 milyon TL'ye 2 tesis yaptırıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2 adet tesisi, yap-işlet modeli ile kapalı teklif usulü kiraya veriliyor. İhale 13 Şubat'ta yapılacak..

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü İlçesindehayata geçirdiği Sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Karaziyaret Sosyal Tesisi bugün açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karaziyaret Sosyal Tesisi bugün hizmete açılıyor.

Kahramanmaraş Karaziyaret Sosyal Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta inşa edilen Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatı devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarını inceledi.

Kahramanmaraş Karaziyaret Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Karaziyaret Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sosyal tesis ve taziye evi yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş yumurta tesisi Haberi

Kahramanmaraş yumurta tesisi

Arcem Hayvancılık Taşımacılık Tarım ve Gıda Sanayi Limited Şirketi tarafından; Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Kelleş Köyü, Yatsan mevkiinde ''Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı'' projesi yapılması planlanmaktadır.Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Eğrice Köy muhtarı odası

Toplantı Saati: 15:00

Toplantı Tarihi: 12/03/2015

Proje Sahibi: Arcem Hayvancılık Taşımacılık Tarım ve Gıda Sanayi Limited...