14 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Yusuflar

Kahramanmaraş Yusuflar

Yusuflar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini açıklayan Başkan Erkoç, "Diğer mahallelerimizde de plan değişikliğine gitmek suretiyle eskimiş ve gayrisıhhi binalardan vatandaşlarımızı kurtaracağız." dedi.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saçaklızade'de inşa ettiği konutları teslim etmeye başladı.  3 bloktan meydana gelen projede 95 daire yer alıyor. 

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Çalışmalar hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konutların kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Kahramanmaraş Tekke'ye 551 yeni konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş Tekke'ye bağlı Yusuflar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 551 konut inşa edilecek. Konutların inşası Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta da önemli kararlar aldıklarını ilk olarak Yusuflar Mahallesi'nde 24 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesine başladıklarını söyledi.

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Konutları'nın inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yusuflar Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Saçaklızade Mahallesi’ndeki konutların inşaatı başladı.

Kahramanmaraş Tekke'de dönüşüm tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı tarihi bir kararla Yusuflar Mahallesi’nde(Tekke) başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Yusuflar (Tekke) Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş Yusuflar'daki dönüşümde sona gelindi!

Yusuflar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini açıklayan Başkan Erkoç, "Diğer mahallelerimizde de plan değişikliğine gitmek suretiyle eskimiş ve gayrisıhhi binalardan vatandaşlarımızı kurtaracağız." dedi.

Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm bekliyor!

Kentsel Dönüşüm hamlesini tüm hızıyla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yusuflar Mahallesi’ne kazma vurmaya hazırlanıyor. Hazırlanan proje onaylandığı takdirde Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla görüşmeye başlayacak.

Kahramanmaraş Yusuflar'da dönüşüm çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı şehre güzel bir görünüm kazandırmak amaçlı yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yusuflar Mahallesinde ölçümlere başlandı.

Kahramanmaraş Adatepe Barajı'nda su tutulmaya başlandı!

Kahramanmaraş’ ın Afşin ilçesinde bulunan termik santral için Göksun Çayı üzerinde yer alan Adatepe Barajı' nda su tutulmaya başlandı. Su tutulması nedeniyle tören düzenlendi....

Kahramanmaraş 'ta satılık arsa: 1 milyon 792 bin liraya!

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı Kahramanmaraş Merkez Mahallesi 'nde yer alan 3 bin 258 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 10 Aralık 2013 tarihinde saat 15:00 'te gerçekleştirilecek...

Kahramanmaraş Yusuflar Haberi

Kahramanmaraş Yusuflar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, AK Parti İl Başkanı Özdemir ve Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek ile birlikte yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ı Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilecek bir kent haline getirmek için gayret ettiklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti İl Teşkilatıyla yapımı devam eden Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, bahçenin yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı. Hacı Bayram Veli, Malik Ejder ve Gayberli mahallelerinde bulunan bu alanın Türkiye'ye örnek teşkil eden kentsel dönüşüm alanlarından birisi olduğunu ifade eden Erkoç, "Burada konutlar vardı ama biz burayı aslına, doğal haline dönüştürdük. Bence Türkiye'deki ve dünyadaki örnek projelerden bir tanesi burası. Kahramanmaraş'ı gerçek anlamda...