29 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Yusuflar'daki dönüşümde sona gelindi!

Kahramanmaraş Yusuflar'daki dönüşümde sona gelindi!

Yusuflar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini açıklayan Başkan Erkoç, "Diğer mahallelerimizde de plan değişikliğine gitmek suretiyle eskimiş ve gayrisıhhi binalardan vatandaşlarımızı kurtaracağız." dedi.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, AK Parti İl Başkanı Özdemir ve Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek ile birlikte yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ı Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilecek bir kent haline getirmek için gayret ettiklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti İl Teşkilatıyla yapımı devam eden Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, bahçenin yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı. Hacı Bayram Veli, Malik Ejder ve Gayberli mahallelerinde bulunan bu alanın Türkiye'ye örnek teşkil eden kentsel dönüşüm alanlarından birisi olduğunu ifade eden Erkoç, "Burada konutlar vardı ama biz burayı aslına, doğal haline dönüştürdük. Bence Türkiye'deki ve dünyadaki örnek projelerden bir tanesi burası. Kahramanmaraş'ı gerçek anlamda Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilen bir il haline getireceğiz" dedi.


KENTSEL DÖNÜŞÜM

Yusuflar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini açıklayan Başkan Erkoç, "Diğer mahallelerimizde de plan değişikliğine gitmek suretiyle eskimiş ve gayrisıhhi binalardan vatandaşlarımızı kurtaracağız. Bu çalışmalarımızı hep beraberce yapıyoruz. Hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve belediyeler olarak, AK kadrolar olarak Kahramanmaraş 2019 yılına kadar çok önemli bir yere gelecek" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön