02 / 10 / 2024

Kahramanmaraşda bir evde yangın

Kahramanmaraşda bir evde yangın

Elbistan ilçesinde Kümbet Mahallesi Zambak Sokağı'nda bulunan Joker Apartmanı'ndaki Kerim Marangoz'a (31) ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu, evde 3 ayda 4. kez yangın çıktığı öğrenildi.

İstanbul'da bir günde iki kiracı vakası! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim büyüyor. İstanbul'da bir günde iki kiracı vakası yaşandı. Bir kiracı ev sahibi tarafından tahliye edilmesine rağmen evden çıkmamak için direndi, diğer kiracı ise biriken borçlarından dolayı ev sahibi tarafından kapı dışarı edildi. İşte detaylar...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Marmara'da bir sene içinde iki tane 7'den büyük deprem olabilir! Prof. Dr. Şükrü Ersoy, tsunami riskini de açıkladı!

Türkiye'nin deprem riski sık sık gündem oluyor. Marmara'da bir sene içinde iki tane 7'den büyük deprem olabilir! Prof. Dr. Şükrü Ersoy, tsunami riskini de açıkladı!

İstanbul'da bir daire fiyatına İspanya'da satılık köy

İspanya'da boşalan köy internet üzerinden satışa çıkarıldı. 44 hane ve çeşitli sosyal yapılardan oluşan köyün 4 taliplisi olduğu belirtilirken, köyün bir takım yatırımlarla turizm merkezine çevrilebileceği kaydedildi.

İstanbul'da bir dairenin kiralık fiyatını görenlerin eli titredi! Tam 130 bin TL

İstanbul'da aylık kira olarak 130 bin TL istenen bir daire, sosyal medyada gündem oldu.

Dolarda müthiş yükseliş! Kapalıçarşı'da bir ilk oldu ve rezerv para euroyu geçti

Doların hız kesmeyen artışı Kapalıçarşı'da bir ilkin yaşanmasına neden oldu. Kurban Bayramı sonrasına hızlı bir giriş yapan dolar kuru piyasada ilk kez euro paritesini geçmeyi başardı. İşte dolarda neler dedirten inanılmaz rakamlar..

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İstanbul Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Rus vatandaşlarına Arktika’da bir hektar ücretsiz arazi hakkı tanındı!

Rusya vatandaşlarına bugünden itibaren Arktika bölgesinde bir hektarlık arazi kullanma hakkı tanındı. 1 Ağustos 2021 tarihinde başlayan ‘Artika’da Bir Hektar’ programından daha önce sadece Artika’daki bölgelerin sakinleri faydalanabiliyordu.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Türk ve Avusturyalı müteahhitler İstanbul'da bir araya geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği ve Avusturyalı müteahhitlik sektörü yetkililer İstanbul'da düzenlenen panelde bir araya geldi. 

Avrupa'da bir ilk: 3D baskılı ilk ev kiralandı!

Hollanda'da yaşayan bir çift, Avrupa'nın ilk tamamen 3D baskılı evini kiraladı.

Aksaray'da bir binanın balkonu çöktü!

Aksaray'da bir binanın balkonunun, evin giriş kapısının üzerine çöktü. Çökme sonucu mahsur kalan 75 yaşındaki kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Kahramanmaraşda bir evde yangın Haberi

Kahramanmaraşda bir evde yangın

Elbistan ilçesinde üç ayda 4. kez yangın çıkan evde dumandan etkilenen 5 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.


Kümbet Mahallesi Zambak Sokağı'nda bulunan Joker Apartmanı'ndaki Kerim Marangoz'a (31) ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında dumandan etkilenen ev sahibi, eşi Hatice (26), 2 yaşındaki kızı Fatma Nur, annesi Fatma (48) ile kız kardeşi Rabia Marangoz (20), 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu, evde 3 ayda 4. kez yangın çıktığı öğrenildi.


Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiye Dairesi Elbistan Şube Müdürü Mustafa Öcal, yaptığı açıklamada, yangının çıktığı dairede yaşayan 5 kişiyi olay yerinden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim ettiklerini belirtti.


Öcal, yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla çalışma başlattıklarını kaydederek, unutulan sigaradan kaynaklanmış olabileceğini sözlerine...