17 / 05 / 2024

kahramanmaraşta doğalgaz varmı

kahramanmaraşta doğalgaz varmı

Kahramanmaraş'a 2002 yılına kadar 73 kilometre, AK Parti döneminde ise 212 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bunu dışında kendi dönemlerinde 3 bin 840 kilometre asfalt yol, 9 köprü yaptıklarını söyledi...

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Depremzedelerin 4 milyar liralık elektrik ve doğalgaz borçlarının tamamı silindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenenlerin depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz fatura borçlarının silindiğini açıkladı. Buna göre toplam 4 milyar lirayı aşkın elektrik ve doğalgaz fatura borcu silinmiş oldu

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

ING doğalgaz faturalarına da el attı! ING ve İGDAŞ el ele…

ING bank müşterilerine özel kampanyalarına devam ediyor. İGDAŞ'ta doğalgaz faturalarına 3 taksit imkanı. Hemen başvurun! İşte detaylar!

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatına yeni zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül ayı tarifesini açıkladı. İşte detaylar!

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Doğalgaz fiyatlarına yeni tarife! Zam kapıda mı?

Ocak ve Şubat'ta, doğalgaz fiyatlarına yüzde 1 oranında zam yapan BOTAŞ, 1 Mart’tan geçerli olacak yeni doğalgaz tarifelerini yarın açıklayacak.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

kahramanmaraşta doğalgaz varmı Haberi

kahramanmaraşta doğalgaz varmı


Kahramanmaraş'a 2002 yılına kadar 73 kilometre, AK Parti döneminde ise 212 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bunu dışından kendi dönemlerinde 3 bin 840 kilometre asfalt yol, 9 köprü yaptıklarını söyledi. 


Kentin Adana, Osmaniye ve Adıyaman ile olan karayolu bağlantılarını bölünmüş yollarla sağladıklarını ifade eden Erdoğan, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolu bağlantısını bölünmüş yol olarak tamamladıklarını aktardı. 273 kilometre uzunluğundaki Kayseri karayolu bağlantısının 230 kilometresinin de bölünmüş yol olarak tamamlandığını, Kalan 43 kilometre yolun da 2 yıl içinde bitirileceğini anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kardeşlerim, 223 kilometre uzunluğundaki Malatya karayolu bağlantısının 216 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, kalan kısımını da yakında bitiriyoruz. 345 kilometre uzunluğundaki Sivas karayolu bağlantısının 302 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, kalan 43 kilometreyi ise yine önümüzdeki yol...