17 / 05 / 2024

kahramanmaraştaki fabrika yangını

kahramanmaraştaki fabrika yangını

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki bir tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Pamuk pres bölümünde çıkan yangında, bir işçi hayatını kaybetmiş, 2 itfaiye eri ile 4 fabrika çalışanı da dumandan etkilenmişti.

Kahramanmaraş'taki tekstil fabrikasında yangın çıktı!

Kahramanmaraş 'ta bir tekstil fabrikasında çıkan ve henüz kontrol altına alınamayan yangında 1 işçi öldü, 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Kahramanmaraş ve çevre belediyelere ait itfaiye ekipleri ile fabrika çalışanları söndürme çalışmalarına katılıyor.

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'taki afet konutlarının kıştan önce tamamlanması hedefleniyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen ve 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerinden ardından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde toplamda 3 bin 477 konutun yapımı devam ediyor. Söz konusu konutların kış aylarından önce tamamlanması planlanıyor...

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Kahramanmaraş'taki 'Dünyanın en saçma binası' yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arandığı zaman ilk sırada çıkan yapılardan olan Kahramanmaraş'ta bulunan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, binanın yerine şehir meydanı yapılacağından bahsetti.

İstanbul depremi için korkutan uyarı: 1900 yangın çıkacak!

Türkiye’deki fabrikaların yüzde 98’i deprem bölgesinde yer alıyor. Mega kent  İstanbul'da Olası büyük bir sarsıntının yaratacağı fabrika yangınları büyük tehlike oluşturacak.

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

kahramanmaraştaki fabrika yangını Haberi

kahramanmaraştaki fabrika yangını

,

Kılılı beldesinde bir tekstil firmasına ait fabrikada sabah saatlerinde çıkan yangına, Kahramanmaraş'ın yanı sıra ilçeler ve beldeler ile Gaziantep'ten çok sayıda itfaiye aracıyla müdahale ediliyor. Yangının, çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem alındığı, fabrikanın etrafında iş makineleriyle setler oluşturulduğu görüldü.


Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdür Yardımcısı Tahsin Bağdatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde çıkan yangının kontrol altına alınabilmesi için 10 iş makinesi, 26 itfaiye aracı ve 65 personelin aşırı rüzgara rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüğünü söyledi.


Bu arada, yangında tonlarca pamuğun zarar gördüğü bildirildi.


Kılılı beldesindeki tekstil fabrikasının pamuk pres bölümünde çıkan yangında, bir işçi hayatını kaybetmiş, 2 itfaiye eri ile 4 fabrika çalışanı da dumandan...