06 / 05 / 2024

Kahrıman Takmaz

Kahrıman Takmaz

Gümüşkule İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 15 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Yasin Kuş, Kahrıman Takmaz, Kazım Takmaz ve Erkan Avcı ortaklığıyla kuruldu...

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Kahrıman tarafından kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cansu Kahrıman tarafından kuruldu!

Ea Peyzaj Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Peyzaj Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Remzi Tanju Kahrıman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Engin Kahrıman imzasıyla kuruldu.

Mars Otelcilik Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Otelcilik Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Şenal Kahrıman ve Ahmet Avcı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Büyükçekmece' de kuruldu.

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bursa'da 39 bin hektar yapılaşmanın 19 bini kaçak!

Bursa'yı yaşanabilir yapmak için 4T'den (ticaret, tarım, turizm, teknoloji) başlamak gerektiğini söyleyen Şahin, "39 bin hektar yapılaşmanın 19 bin hektar gibi büyük bir bölümü kaçak, ruhsatsız" dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin inşaatının yüzde 15 tamamlandı!

Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve 115 milyon TL’ye ihalesi yapılan 475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 15’lik bölümü tamamlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi inşaatında işçiler sertifikalarını aldı!

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar..

Ağrı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Ağrı Belediyesi, şehrin yeni imar planı için, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için mimar, mühendis ve yapı denetim firmalarıyla bir araya geldi.

Kahrıman Takmaz Haberi

Kahrıman Takmaz

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Kubilay Caddesi NO:1/3-12 adresinde faaliyete geçirildi. 15 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Yasin Kuş, Kahrıman Takmaz, Kazım Takmaz ve Erkan Avcı ortaklığıyla...