07 / 05 / 2024

kahve dünyası lüleburgaz

kahve dünyası lüleburgaz

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alanLüleburgaz Ata Corner projesini 252,60 metrekarelik kısmını Kahve Dünyası kiraladı...

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

İş dünyası Merkez Bankası’nın faiz artırım kararını nasıl karşıladı? İşte ilk tepkiler…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) uzun bir aradan sonra faizleri artırmasının kamuoyundaki yankıları sürüyor. İş dünyasının temsilcileri de faiz kararına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı! İşte Starbucks, Gloria Jean, Kahve Dünyası 7 Nisan 2022 fiyat listesi! 

Dev şirket Starbucks kahve fiyatlarına zam yaptı. Zamdan sonra vatandaşlar diğer kahve zinciri firmalarının fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Starbucks'ta kahve kaç lira oldu? Kahve zinciri şirketlerinde kahve fiyatları kaç TL? İşte Starbucks, Gloria Jean, Kahve Dünyası 7 Nisan 2022 fiyat listes

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Ata Corner Lüleburgaz'daki 3 dükkan 30 yıllığına kiraya verildi!

Ata GYO'nun Ata Corner Lüleburgaz projesindeki bazı gayrimenkuller, TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne 30 yıllığına kiralandı. 

Lüleburgaz'daki Sıbyan Mektebi'nin müze olması için 3 bin imza toplandı!

Lüleburgaz'da bulunan Sıbyan Mektebi'nin müzeye dönüşmesi için 3 bin kişiden imza toplandı. 

2020'de Lüleburgaz'da 655 çift dünya evine girdi!

2020 yılında pandemiye rağmen Lüleburgaz'da 655 kişi evlendi. Evlenen çiftler genel olarak hafta içi evlenmeyi tercih etti.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

kahve dünyası lüleburgaz Haberi

kahve dünyası lüleburgaz

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Lüleburgaz Ata Corner projesi kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 252,60 metrekaresi Kahve Dünyası işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Altınkılıçlar Kahve Kakao Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verildi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması: 
Portföyümüzde yer alan, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesinde inşaatı devam eden Ata Corner Lüleburgaz Projesindeki 4.878 m²'lik kiralanabilir alanın, 252,60 m²'si Kahve Dünyası işletilmesi amacıyla 5 yıllığına Altınkılıçlar Kahve Kakao Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verilmiştir.

Kira bedeli aylık net işletme cirosu üzerinden hesaplanacaktır.

Kira sözleşmeleri uyarınca, kira geliri, kiralanan alanlar teslim tutanağı ile kiracıya teslim edildikten sonra elde edilmeye başlanacaktır....