03 / 05 / 2024

kain

kain

"Güven Mahallesinde kain 5 parsel numaralı gayrimenkul.." gibi cümlelerde karşımıza çıkan kain ne demektir?

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla yükselen My Hill Garden 2 projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 8 adet villa inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

My Hill 6 konut projesi satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla İzmit'te hayata geçen My Hill 6 projesinde satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Akiş GYO Caddebostan gayrimenkulü için ruhsat başvurusu yaptı!

Akiş GYO İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No. 106, Ada No. 1435 ve Parsel No. 39'da kayıtlı taşınmaz ile ilgili olarak yapı ruhsatı düzenlenmesi talebiyle Kadıköy Belediye Başkanlığı'na müracaat etti.

Halk GYO, Adapazarı'ndaki projesi için iş birliği protokolü imzaladı!

Haldız İnşaat firması olan Faver Proje Geliştirme İnşaat ve Haldız İnşaat'ın borçlu olduğu Halk GYO ana ortapı banka arasında Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Tepekum Mahallesi, 4932 ada 1 parselde kain arsa vasıflı taşınmaz üzerinde proje geliştirmek üzere "İş Birliği Protokolü" akdedildi. 

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Akiş GYO'nun Kadıköy'deki taşınmazıyla ilgili davasıyla ilgili son durum!

Akiş GYO, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 pafta, 1435 ada, 39 parselde kain taşınmazla ilgili şirketin davası hakkında açıklamalarda bulundu. 

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Kain Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kain Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Kain tarafından kuruldu.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

kain Haberi

kain

Kain ne demektir?

Kain ne demektir, kelime anlamı; mevcut, olan, bulunan anlamına geliyor. 


Emlak terimi olarak kain ise; Bir yerde, bir mahallede bulunan gayrimenkullerden bahsederken, cümle içinde "bulunan" anlamını katıyor.


Örneğin;

... mahallesinde kain ... parsel numaralı gayrimenkul gibi...



Işıl Seren...