29 / 04 / 2024

Kaisa Group çin

Kaisa Group çin

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin hisselerinde yaşanan sorunlar sektörü olumsuz etkiliyor. Yaşanan gelişmelerin ardından, Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı. 

Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa Group'un Hong Kong Borsası'ndaki işlemleri durdu!

Çin'in borç krizindeki gayrimenkul şirketi Kaisa Group, vadesi gelen 400 milyon dolar tutarındaki borç tahvilinin faiz ödemesini gerçekleştirememesinden sonra Hong Kong Borsası'ndaki işlemlerinin durdurulmasını talep etti. 

Kaisa Group Holdings'ten tedbir açıklaması!

Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings yaptığı açıklamada likidite sorunlarını çözmek amacıyla bazı tedbirler almakta olduğunu bildirdi.

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

Mty Maranda Group İnşaat Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mty Maranda Group İnşaat Enerji Sanayi Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu. 

Cratos Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cratos Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yazdan Shoanı tarafından kuruldu.

Alyami Group İnşaat Emlak Gayrimenkul Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyami Group İnşaat Emlak Gayrimenkul Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Alyamı tarafından kuruldu. 

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blt Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Bulut tarafından kuruldu. 

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pmp Group İnşaat Yapı Malzemeleri Enerji Sağlık Turizm Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Aysel Pamuk tarafından kuruldu.

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huseini Group İnşaat Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Samır Huseını ve Samar Harırı ortaklığında kuruldu. 

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalar Park Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Geçer tarafından kuruldu. 

Lea Group İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lea Group İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Lpulou ve Samer Dyab ortaklığında kuruldu. 

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Sulaıman, Khaled Qarwsh, Hanna Alı, ldullatef Shaebanı ve Malak Alkhatıb ortaklığında kuruldu. 

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kırca ve Tekin Kırca tarafından kuruldu. 

Kaisa Group çin Haberi

Kaisa Group çin

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin hisselerinde yaşanan düşüş, Kaisa Group Holdings Ltd ve şirketin üç biriminin borsa işlemlerinin durdurulması sonrasında daha da arttı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kaisa ve grup şirketleri hisselerinin işlemlerinin durdurulması, şirketin varlık yönetim biriminin bir borcunun son ödeme tarihini kaçırdığını duyurmasından bir gün sonra uygulandı.

Kaisa'da yaşanan problemler, Çin gayrimenkul sektöründe gitgide genişleyen bir likidite krizine ilişkin endişeler sürerken gerçekleşti. Son haftalarda, Çinli bazı inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin dolar cinsi tahvilleri temerrüte düşerken, sektör şirketlerinin hisse ve tahvillerinde büyük ölçekli satışların olduğu belirlendi.

Piyasa değeri 1 milyar dolara ulaşan şirketin Hong Kong borsasında işlem gören hisseleri, dün yüzde 15'ten fazla gerileyerek bütün zamanların en düşük seviyesine indi.

Hong Kong erken işlemlerde, gayrimenkul piyasasını izleyen bir...