28 / 04 / 2024

Kalamış Koyu

Kalamış Koyu

1978 yılında Kalamış Koyu'nu halka açma çalışması başlayacakmış. Kalamış Kıyısı 150 metre doldurulacakmış. Hazırlanan projeye göre, kıyı düzenlemesi 150 bin metrekare bir alanı içine almaktaymış.

1978 yılında Kalamış Koyu ideal bir sayfiye haline getirilecekmiş!

1978 yılında Kalamış Koyu'nun temizlenmesi için Fenerbahçe Muhtarlığı ile İstanbul Belediyesi'nin ön çalışmaları başlamış. Bataklık haline gelen Kalamış Koyu'nun eski güzelliğine kavuşturulması için çalışmalara başlanmış.

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kentpark Kalamış Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Sertaç Kıyıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okluk Koyu’nda Yazlık Saray inşa ediliyor!

Okluk Koyu’nda yüksekliği 4 metreyi bulan Yazlık Saray inşa ediliyor. Yazlık Saray için, 3 milyon liralık klima sözleşmesi imzalandığı belirlendi.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Kocaeli Miço Koyu baştan aşağı yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Miço Koyu'nu baştan aşağı yeniledi

Martı GYO Ayın Koyu'nda 9 adet parselin değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Ayın Koyu'nda 9 adet parselin değerleme raporunu yayınladı.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın yapılaşmasına itiraz!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı yapılaşmaya açıldı. Kadıköy Belediyesi, plana itiraz etti. Projede 'yüzen iskele' kısmına yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Okluk Koyu'na ‘çifte yat iskelesi’ geliyor!

Turgut Özal tarafından yaptırılan Okluk Koyu’ndaki konut yerine 300 kişinin konaklayabileceği devlet konut evi yapılıyor. Bölgedeki sahile de yatlar için iki iskele yapılması planlanıyor.

Marmaris'teki Okluk Koyu’na marina inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanları ve misafirleri için dinlenme yeri olarak kullanılan Marmaris’teki Okluk Koyu’na 2 yat yanaşma yeri, 2 iskele, plaj ve dolgu alanı yapılacak

Antalya Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya Kaş Çukurbağ Yarımadası'nda bulunan Hidayet Koyu'ndaki izinsiz yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya'daki Hidayet Koyu'na ilişkin 7 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Antalya'da bulunan Hidayet Koyu'nun usulsüz biçimde kullanıldığına dair iddialarına ilişkin Başbakan Yıldırım'a 7 soru sordu..

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

Kalamış Marina'da özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) limanlar ile birlikte Kalamış Marina’nın da ihale sürecine başlıyor.

Bozcaada Sulubahçe Koyu ihalesine tepki!

Vatandaşlar Bozcaada’daki Sulubahçe Koyu’nun ihaleye açılarak kiralanmasına Twitter üzerinden tepki göstererek #bozcaadabizim hashtagi altında yorumlarda bulundu.

Kalamış Koyu Haberi

Kalamış Koyu



Kalamış Kıyısı 150 metre dolduruluyor


Koyu yeniden halka açma çalışması cumartesi günü başlıyor


Kalamış Koyu'nda doldurulacak yerden 15 bin kişi denize girecek, 80 bin metrekarelik bölümde park ve yeşil alanlar yer alacak, 30 bin metrekarelik yerde ise spor tesisleri olacak


  İstanbul'da, Kadıköy'de Kalamış Koyu'nda yeniden halka açma çalışması cumartesi günü başlatılacaktır. Belediye Başkanı Aytekin Kotil, ''Koy halka açıldığında huzursuzluk kaynaklarından biri kurutulmuş olacak'' demiştir.

  Kotil, Kalamış Koyu'nu düzenleme çalışmalarının 1980 yılında tamamlanacağını bildirmiş, şu bilgiyi vermiştir:

  ''Hazırladığımız projeye göre, Kalamış kıyı düzenlemesi 150 bin metrekare bir alanı içine almaktadır. Burada kıyı 150 metre doldurularak yapılacak plajdan bir anda 15 bin...