16 / 05 / 2024

Kalamış Marinana kimler talip

Kalamış Marinana kimler talip

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın bir bütün halinde 30 yıl süreyle “işletme hakkının verilmesi” yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılan firmaların isimlerin liste halinde açıkladı... İşte o firmalar...

Kat malikleri toplantısına kimler katılabilir?

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, apartmanlar kat malikleri kurulunca yönetiliyor. Apartman hakkında belirlenecek kurallar ve alınacak kararlar kat malikleri genel kurul toplantısında belirleniyor. Peki, kat malikleri toplantısına kimler katılabilir?

Koç, Kalamış Marina ihalesinde yer almayacak!

Turgay Durak Koç Holding CEO’luğunu dün düzenlenen genel kurulla Levent Çakıroğlu’na devretti. Turgay Durak, ekonomi basınına verilen yemekte Kalamış Marina ihalesinde yer almayacaklarını da açıkladı.

Safi Holding'ten Kalamış Yat Limanı açıklaması!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili şu şekilde açıklama yaptı...

2015'te kimler emlak vergisi ödemeyecek?

Sıfır oranlı emlak vergisi avantajı, milyonlarca “emekli, ev hanımı, işsiz, gazi ve engelli” vatandaşlar için 2015’te de devam ediyor. Peki kimler emlak vergisi ödemeyecek?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı imar planı askıya çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın 17 Mart 2015 tarihinde onayladığı Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı Alanı için hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Kalamış Yat Limanı ne olacak?

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili. "ihale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır.

Emlak vergisini kimler öder 2015?

1319 sayılı Emlak kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde kalan tüm taşınmaz sahiplerinin emlak vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, emlak vergisinden muafiyet var mı? Emlak vergisini kimler öder 2015?

Kalamış Yat Limanı'nda öncelik Koç Grubu'nun!

Safı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili, "İhale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır." dedi.

Hakan Safi: Kalamış Yat Limanı ihalesinde öncelik Koç'un!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili, "İhale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır. " dedi..

Safi Holding: Kalamış ihalesinde Koç Grubu'nun önceliği var

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Safi, "Kalamış Marina ihalesi sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır" dedi

Kalamış Marina’da iptal yüksek ihtimal!

Koç Grubu’nun vazgeçtiğini duyurmasının ardından yeni imar planı onaylanan Kalamış Yat Limanı’nda şirketleri kur farkı zorlayacak. Dolar kurundaki artış ihalenin maliyetini 300 milyon lira arttırdı.

Kalamış Yat Limanı ihalesinde gözler diğer tekliflilere çevrildi!

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesine 664 milyon dolarla en yüksek teklifi veren Koç Grubu’nun çekilmesinin ardından gözler diğer tekliflere çevrildi.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı planı onaylandı!

ÖYK, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na yönelik imar planını onayladı OİB, Koç Holding'in işletme hakkını imzalamaktan vazgeçtiğini açıklamasından saatler sonra, Kalamış Yat Limanı imar planını onayladığını açıklad

Kalamış Marinana kimler talip Haberi

Kalamış Marinana kimler talip


T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.’ye ait İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Kalamış-Fener Caddesi mevkiinde bulunan Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı’nın bir bütün halinde 30 yıl süreyle “işletme hakkının verilmesi” yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere katılan firmaların isimlerini açıkladı.


ÖİB açıklamasına göre; 12.05.2014 tarih, saat 17:00’a kadar bu ihaleye teklif veren teklif sahiplerinin listesi şöyle;


Teklif sahipleri!


1.      Akın Holding A.Ş.- Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ortak Girişim Grubu


2.      Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.


3.      Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş.


4.      Dati Yatırım Holding A.Ş.


5.      Tepe-Kaya Ortak Girişim Grubu


6.      Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri A.Ş.


7.      Akdeniz İnşaat ve...