30 / 04 / 2024

Kale 360 kapı

Kale 360 kapı

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10'a varan indirim!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor. 31 Ekim tarihine kadar yüzde 10’a varan indirim fırsatlarıyla, kapısını kapatanların aklı evinde ya da işyerinde kalmayacak!

Kale Çelik Kapı'dan yüzde 10’a varan indirim fırsatı!

Evinin, işyerinin kapısını güvenle kapatmak isteyenlere, Türkiye’de güvenliğin adresi olan Kale Çelik Kapı, büyük bir kampanyayla destek oluyor.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Sürdürülebilir Markalar Konferansı gerçekleştirildi!

Sürdürülebilir Markalar Konferansı 2016 İstanbul’da, dünya çapında markaların temsilcileri bir araya geldi. Ercan, "‘Kale 360’ ve ‘Kale Vizyon’ gibi yenilikçi deneyimlerle, insanların hayallerini yaşayabilmesini sağlıyoruz” dedi.

Kale Çelik Kapı'da bahar kampanyası başladı!

Güvenliğin Kale’si, Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Nisan ayı boyunca geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Osmangazi Kale Sokak yeni bir çehreye kavuşuyor!

Tophane'deki Saltanat Kapı'nın bitişiğindeki Kale Sokak, Osmangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede bugüne kadar bin 825 metrekare granit yol düzenlemesi yapıldığını söyledi.

Bursa Tophane'deki Tarihi Kale Sokak yenilendi!

Tophane'deki Saltanat Kapı'nın bitişiğindeki Kale Sokak, Osmangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede bugüne kadar bin 825 metrekare granit yol düzenlemesi yapıldığını söyledi.

Kale Çelik Kapı'da 300 TL indirim fırsatı!

Türkiye'de her üç evin ikisinde tercih edilen güvenliğin markası Kale, Mart ayında muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. K66 Kale Çelik Kapı modeli, Mart ayı boyunca 300 TL indirimle tüketicilerle buluşuyor.

Kale Çelik Kapı'da 300 TL indirim!

Kale, K87 Kale Çelik Kapı modeline özel indirim imkanıyla Şubat ayında “önce güvenlik” diyenlere muhteşem bir kampanya sunuyor. Kampanya çerçevesinde tüketiciler, K87 Kale Çelik Kapı ürününe 300 TL indirimle sahip olabilecek.

Kale Kapı Caddesi'nde peysaj çalışmaları yapılacak!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kale Kapı Caddesi esnaflarıyla buluştu. "Kale Kapı Caddesini peyzaj çalışmasını yaptıktan sonra yukarı pazarla entegrasyonunu sağlayarak ticaretin hareketlendiği bir bölge yapacağız" dedi.

Kale Çelik Kapı sonbahara özel kampanya!

Güvenliğin Kale’si Çelik Kapı ürünlerinde 800 TL’ye varan indirim uygulayarak dev bir kampanyaya daha imza atıyor. 1 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya tüm Kale Çelik Kapı ürünlerini kapsayacak.

Kale 360 kapı Haberi

Kale 360 kapı

60 ülkeden 3 bin 500 başvurunun değerlendirildiği Stevie Awards’ta finale kalan Kale, alanında dünyada bir ilk olan www.kale360.com sitesindeki uygulaması ile ‘Yapı ve Malzeme’ kategorisinde ‘Gümüş Stevie’ ödülünün sahibi oldu. 


Dünya çapında şirket ve organizasyonların farklı kategorilerde yarıştığı “Stevie-International Business Awards”a bu yıl 60 ülkeden 3 bin 500 başvuru yapıldı. Hemen her endüstriden firmaların yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendirildiği program kapsamında, 3 ay süren inceleme sonucu finale kalmayı başaran Kale, finalde de jüri kararıyla, ‘Yapı Malzemeleri’ kategorisinde ‘Gümüş Stevie’ ödülü almaya hak kazandı. 


Her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği www.kale360.com sitesindeki uygulaması ile sektör bazında dünyada bir ilke imza atan Kale, tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Kale’nin modern...