27 / 04 / 2024

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...



Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. Kale Çelik Kapı, bu noktada yangın kapılarıyla da yüksek güvenlik ve kaliteyi bir arada sağlıyor. Kale yangın kapıları, yangın anında ev ve iş yerlerinin tahliyesini kolaylaştırarak can kaybı olasılığını en aza indirmeye destek oluyor.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın ve deprem gibi afetlere karşı zamanında alınan önlemler hayati önem taşıyor. Doğru yangın kapısı seçimi de bu önlemlerin başında yer alıyor. Güvenli yaşam alanlarının vazgeçilmez mimarı Kale Çelik Kapı’nın tasarım ve üretimini yapan Kale Yangın Kapıları, olası bir felaket anında konut ve iş yerlerinin tahliyesini kolaylaştırarak can kaybı olasılığını en aza indirmeyi hedefliyor. Yangın anında EN 1634-1 Avrupa Standartları’na göre minimum 90 dakika boyunca yapısal bütünlük ve EI 60 sınıf özelliğiyle dikkat çeken Kale Yangın Kapısı, güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. Kale Yangın Kapısı, ayrıca Türk Standartları Enstitüsü’nden CE Belgesi alarak güvenilirliğini ispatladı.

 İşte detaylar...


Geri Dön