23 / 07 / 2024

Kale 360 ürünleri

Kale 360 ürünleri

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın...

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Ekb Kaya Yapı Malzemeleri Metal Madeni Yağlar Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekb Kaya Yapı Malzemeleri Metal Madeni Yağlar Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 360 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Kaya tarafından kuruldu.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Eurofins Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eurofins Tüketici Ürünleri Test Hizmetleri Anonim Şirketi S.R.Ernest Barru ve Mehmet Cem Çzen ortaklığında 3 milyon 360 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül!

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Cantürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Otoport Otomobil AVM'de kuruldu.

BLT Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Kimya Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLT Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Kimya Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

CVS Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CVS Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Tarım Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Çavuş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

TLT Panel ürünleri yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlıyor!

Türkiye’nin yılda 60 milyar dolarlık enerji ithalatı yapan aydınlatma sektörünün lider firmalarından biri olan TLT Panel'in LED ürünleri sayesinde yüzde 50 elektrik tasarrufu sağlamak mümkün...

Bolu'da süt ürünleri tesisi: 2 milyon 686 bin 946 TL!

Bolu İli Seben İlçesi'nde yer alan süt ürünleri tesisinin toplam bedeli 2 milyon 686 bin 946 TL olarak belirlendi. Süt ürünleri tesisinin satışı Bolu 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Kayapınar Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayapınar Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, M. Şükrullah Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kale 360 ürünleri Haberi

Kale 360 ürünleri

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi yaşatan 'Kale 360' ilk kez fuarda tanıtılarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. 


Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kaleseramik, yeni tasarım uygulaması 'Kale 360' ile sektör bazında dünyada bir ilke imza atıyor. Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran 'Kale 360' ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor. Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan 'Kale 360' uygulaması; mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale,...