05 / 05 / 2024

kale A Design Award ödülü

kale A Design Award ödülü

Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award’da, 2 ayrı serisiyle ödüle layık görüldü...

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Denizli Kale Meslek Yüksekokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kale Meslek Yüksekokulu'nu tamamlayarak hizmete açtı.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Sivas'a 100 milyonluk Kale Projesi!

Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 100 milyon lira maliyetle başlatılan "Kale Projesi" kapsamında oluşturulacak açık hava platosunun, dizi ve filmlere ev sahipliği yapması hedefleniyor....

Malatya Kale İlçe Stadyumu Ocak'ta açılacak!

Malatya’nın Kale ilçesinde yapımı devam eden ilçe stadyumunda sona gelindi. Stadın 2019 yılının Ocak ayında açılması planlanıyor. 

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Avrupa Konutları Kale 2 satışa çıktı!

Avrupa Konutları Kale’nin ardından, gelen yoğun talebi karşılamak üzere Artaş İnşaat Kale 2 projesini hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Kale 2’de daireler 610 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satışa sunuluyor.

Kale Center yılbaşında açık mı?

Kale Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kale Center yılbaşında açık mı? Kale Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kale Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

kale A Design Award ödülü Haberi

kale A Design Award ödülü


Bütünsel tasarım anlayışından doğan banyo koleksiyonları ile uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, İtalya’da düzenlenen prestijli tasarım yarışması A’ Design Award’da, 2 ayrı serisiyle ödüle layık görüldü.


Kale, bünyesindeki Banyo Tasarım Ofisi  ve alanında uzman tasarımcılarıyla yaptığı işbirliği sonucu hayata geçirdiği koleksiyonları ile uluslararası düzeyde başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Estetik ve işlevsellik üzerine kurguladığı banyo ürünlerini günümüz kullanıcısıyla buluşturan Kale, Pearl serisini tasarlayan, Spirit serisini de İtalyan tasarımcı ile koordinasyon sağlayarak ortaya çıkaran Kale Banyo Tasarım Ofisi’nin özgün çalışmalarıyla 2 önemli ödül daha kazandı. İtalya’da düzenlenen A’ Design Award 2013-2014’e ‘Banyo Ürünleri’ kategorisinde katılan Kale’nin Spirit serisi “A’ Design Silver Award”, Pearl serisi ise “A’ Design Bronze Award”a layık görüldü. 


Özgün tasarım anlayışımızla uluslararası ödüller alıyoruz

Kaleseramik Stratejik Tasarım...