03 / 05 / 2024

Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.



Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.


Kale Makinaları Temizlik Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1- İş makinası alım satımını yapmak, İş makinası tamamlayıcı parça ve aksesuarların alım satımı yapmak, imalatını yapmak, bayilik almak ve vermek, yurt içi ve yurt dışında şubeler açmak bayilik vermek. İş makinası tamir, bakım, servis hizmetlerinde bulunmak, yedek parçalarını temin etmek, servis ile ilgili olarak eleman yetiştirmek, İş makinası alım satımı ile ilgili pazarlama ağını kurmak, pazarlama satış temsilcilikleri yurt içi ve yurt dışında irtibat büroları açmak. İş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait ihalelere girmek, makina kullanım operatörlük hizmetleri, servis hizmetleri vermek. Motorlu ve motorsuz iş makinaları imali, alımı, satımı, ithalatını, ihracatını yapmak ve faaliyetlerinde bulunmak. Motorlu ve motorsuz iş makinaları yedek parçalarını almak ve satmak, imal etmek, ihraç ve ithal etmek. İş makinaları kullanımı kiraya verilmesi hafriyat işlerinin alınması hizmet verilmesi, iş makinası kullandırılması veya kiraya verilmesi. Motorlu nakil vasıtaları ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, pazarlamacılığı ve ithali ve ihracı 2- Tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. Temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak. Ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, Haşere ilaçlamasında kullanılan ilaçların, makine ve ekipmanların alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3- Nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. Otomotiv sektörü ile ilgili mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını yedek parçalarını imal etmek, ettirmek, almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak. Motorlu kara nakil vasıtalarının akülerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. Oto yedek parçalarının yurt dışındaki ve yurt içindeki imalatçı firmaları ile anlaşmalar yaparak, bu firmaların mümessillik, distribütörlük ve acenteliklerini yapmak 4- İnşaat malzemeleri (demir, çelik. Çivi. Alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifile, marlet, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izalosyon melzemeleri, duvar kağıdı, boya ve banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.


Adres:Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad.Black Out Iş Mrk.Ap.211/64 ŞİŞLİ 


 


Geri Dön