06 / 05 / 2024

Kale Boya 2016 dış cephe boya

Kale Boya 2016 dış cephe boya

Doğanın en güzel renklerini şehre taşıyarak yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, uzun yıllar renkleri solmayan dış cephe boyaları ile binaların canlılığını koruyor.

Kale Boya Kalia ile bahar havasını evinize getiriyor!

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Van Başkale'de öğretmenler okulları onarıyor!

Van'ın Başkale ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmenler, velilerle el ele vererek okullarında tadilat ve boya çalışması yaptı.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

TOKİ Erzurum Aşkale'de sözleşme imzalama dönemi sona erdi!

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesinde sözleşme imzalama dönemi 12 Ağustos 2016 tarihinde başlamıştı ve bugün sona erdi.

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi!

Erzurum Aşkale TOKİ sözleşme tarihi 26 Eylül – 07 Ekim 2016 2016 olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı!

138 adet daireden oluşan projenin kura çekilişi 7 Eylül 2016 Çarşamba gününde yapıldı. TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları açıklandı...

TOKİ Erzurum Aşkale kurası çekildi!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında 12 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında kura yöntemi ile satışa sunulan 138 adet konutun “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekildi.

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekiliş sonuçları!

TOKİ'nin 138 konut olarak inşa ettiği Erzurum Aşkale projesinde başvurular 22 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında toplanmıştı. İşte, Erzurum Aşkale TOKİ kura çekiliş sonuçları...

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 2016!

138 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilen Erzurum Aşkale projesinde kura çekimi noter huzurunda gerçekleşecek. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 2016...

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi 2016!

Başvuru döneminin sona erdiği projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi 2016...

2016 Erzurum Aşkale TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 138 adet dairenin satışta olduğu projede başvuru dönemi sona erdi. İşte 2016 Erzurum Aşkale TOKİ Evleri kura çekimi...

Kale Boya 2016 dış cephe boya Haberi

Kale Boya 2016 dış cephe boya

Yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği dış cephe boyaları ile yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, doğadan esinlenerek oluşturduğu renk kartelası ile en gözde boyaları tüketicilerle buluşturuyor. Kale Boya, doğal renkleri ile dış cephelere estetik bir görünüm kazandırmanın yanı sıra, yapıların nefes almasını ve sağlıklı bir dokuya sahip olmasını sağlıyor. 


Tüketici ve profesyonellerin, binaların dış cephesi için renk seçerken, iklim koşulları ve hava kirliliğini de göz önünde bulundurması gerekiyor. Renk seçiminde yapıların güneşe göre konumu çok önemli olduğundan, kuzeye bakan evlerin daha sıcak olması için koyu renklerin, güneye bakan evlerin ise daha serin olması için açık renklerin kullanılması tavsiye ediliyor.  


Dış cephelere sıcaklık katan renkler

Kale Boya Dış Cephe Renk Kartelası’nda yer alan açık tonlu “Bej”, “Kum Taşı”, “Yeni Bahar” ve “Şebboy”...