05 / 05 / 2024

Kale çanakkale yatırımları

Kale çanakkale yatırımları

KALE Grubu, Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünde, doğduğu topraklar olan Çanakkale’ye vefa yatırımlarına devam ediyor. Müzeyi gezenler, Çanakkale Zaferi’ne ilişkin tüm belge, bilgi ve görüntülere ulaşabiliyor.

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sedat Özgür, Kenan Kızıltan, Selim Taşo ve Zeki Şafak Ozan ortaklığında kuruldu.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Kale Grubu yatırımlarına devam edecek!

1957 yılında Çanakkale Seramik Fabrikaları A.Ş ile temelleri atılan Kale Grubu, Türkiye'de seramik sektörünün kuruluşuna öncülük ederek, bu alandaki yatırımları ile dünya devi haline geldi...

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Kale çanakkale yatırımları Haberi

Kale çanakkale yatırımları

Kent meydanına kurulan Çanakkale’nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi ve 18 Mart Üniversitesi’ne kurulan Inno Campus, kapılarını 18 Mart’ta hizmete açtı. Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “Bu iki projeyle bir yandan Çanakkale’nin o altın neslini bugüne taşırken, bugünkü nesillerin daha aydınlık bir geleceğe kanat açmalarına hizmet etmeyi amaçladık” dedi. Müzeyi gezenler, Çanakkale Zaferi’ne ilişkin tüm belge, bilgi ve görüntülere ulaşabiliyor.


Hürriyet 


Haber Yeni Şafak'ta şu şekilde yer aldı;


Kale Grubu, Büyük Zafer'in 101. Yıldönümü'nde Çanakkale'ye 'vefa' niteliğindeki çalışmalarına yenilerini ekledi. Kent meydanına kurulan Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi ve 18 Mart Üniversitesi'ne kurulan Inno Campus hizmete açıldı. Çanakkale'nin Evlatları İnteraktif Deneyim Sergisi adıyla açılan müzeyi gezenler, 1915'teki Çanakkale Zaferi'ne ilişkin elde bulunan tüm belge, bilgi ve görüntülere dijital bir deneyimle ulaşabiliyor.


TARİHE DOKUNAN...