07 / 05 / 2024

kale doğaltaş ürünleri

kale doğaltaş ürünleri

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle ortaya çıkardığı Nature serisi ile camın büyüsünü mekanlara taşıyor.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiru Çelik Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Doğan tarafından kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Kamp tatiline çıkmak isteyenler dikkat! Decathlon'da kamp ürünleri satışta! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Doğa sporlarına olan ilginin katlanarak artması ve uygun fiyatlı tatil fırsatı sağlayan kamp tatilleri de en gözde yaz etkinliklerinden biri oldu. Peki, Decathlon'da kamp ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 kamp ürünleri fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışta! Blender seti ve doğrayıcı fiyatları kaç TL? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışa çıktı. Arzum Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı fiyatları kaç Türk Lirası? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süfyan Burak Doğuş tarafından kuruldu.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Dumanlı Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlı Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Balaban tarafından kuruldu.

Fidan2 İnşaat Elektrik Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidan2 İnşaat Elektrik Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğan tarafından kuruldu.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

kale doğaltaş ürünleri Haberi

kale doğaltaş ürünleri

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, Nature serisiyle şık ve seçkin mekanlar için estetik çözümler sunuyor. Kale’nin, tek ya da karışık renk seçeneklerinden oluşan cam mozaiklerle parlak ve göz alıcı yüzeyler yarattığı Nature; sütun kaplamaları, banyo, mutfak uygulamaları gibi farklı alanlarda, fonksiyonel ve dekoratif yüzey kaplama malzemesi olarak özellikle tercih ediliyor. 


Tasarımcı ve profesyonellere yeni seçenekler

Kale Cam Mozaik, modüler uygulama olanağı bulunan ve seramikle son derece uyumlu Nature serisi sayesinde tasarımcı ve profesyoneller için yeni kapılar açıyor. File ölçüsü 29.7x30.5 cm, 30x30 cm, 29.7x30 cm, 30x30.5 cm, 30x30.6 cm olan Nature serisi; 0.8 cm kalınlığında, “doğal taş, cam ve paslanmaz çelik” mozaiklerin karışımından oluşuyor. Camın büyüsünü şık mekanlara...