04 / 05 / 2024

kale eteği yıkım son durum

kale eteği yıkım son durum

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkımlarda sona gelindi.

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Şanlıurfa Kale Eteği'ndeki yıkımlarda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkımlarda sona gelindi.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Başakşehir'de binanın yıkımıyla ilgili iş güvenliği önlemleri TBMM'de!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir binanın yıkımıyla ilgili iş güvenliği önlemlerinin alınmasında kusuru bulunanlar hakkında yapılan işlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Diyarbakır Bağlar'daki 6 katlı bina için yıkım bekleniyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan Güllü apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Boşaltılan 6 katlı binanın yıkılması bekleniyor.

Çanakkale'deki 4 aile sağlığı merkezi için yıkım kararı!

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 60 bin kişiye hizmet veren kamuya ait 4 Aile Sağlığı Merkezi (ASM) için yıkım kararı alındı. 

Antalya'da kaçak yapılar için yıkım kararı!

İmar Barışı’nda son haftaya girilirken fırsatçıların Adrasan ve Çıralı’yı hedef seçtiği ortaya çıktı. Antalya'da 105 kaçak ağaç bungalov tespit edildi. Kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar için yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapılar için yıkım kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Şanlıurfa Kale Eteği için 276 ev kamulaştırıldı!

Dünya tarihini kıskandıracak dokusu ve 12 bin yıllık geçmişiyle nice medeniyetlere ve kültürlere ev sahipliği yapan Şanlıurfa'daki Kale Eteği projesi için 276 ev kamulaştırıldı.

kale eteği yıkım son durum Haberi

kale eteği yıkım son durum

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale Eteği Güney kısmında başlatılan yıkım çalışmalarında sona gelindi.

Şanlıurfa Büyükşehri Belediyesi'nde yer alan habere göre, gürültü ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Büyükşehir ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.

Seçim vaatlerinde ilk sıralarda bulunan kale eteğindeki evlerin kamulaştırılması ve ardından yıkılması hususunu göreve geldiği ilk günden bu yana takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile devam eden yıkım çalışmalarında sona gelindi.

283 konut ve 17 işyerinin kamulaştırmasını kapsayan bölgede vatandaşlar, yaklaşımlarından dolayı Şanlıurfa Belediye Başkanı Beyazgül'e teşekkür ettiler.

32 bin 100 metrekarelik alandaki harabeye dönüşmüş yapıların yıkılmasını memnuniyetle karşılayan mahalle sakinleri, yıllardır bölgede süren sorunun Başkan Beyazgül ile çözüme kavuştuğunu belirttileri.

Vatandaşlar, "Binalar kendiliğinden artık yıkılıyordu. Soruna Başkan Beyazgül el...