30 / 07 / 2024

kale grubu çalışmaları

kale grubu çalışmaları

Seramik sektöründeki yüzde 35’lik büyüme, şirketlerin markalaşına ve iletişim çalışmalarına hız vermelerini beraberinde getirdi. Bu anlamda sektörde yüzde 95’in üzerinde bilinirliğe sahip Kale Grubu markalan için yapılan çalışmalar ise dikkati çekiyor

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları hızlandı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

Van'da 4 gün içerisinde hasar tespit çalışmalarını bitireceğiz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Başkale ilçesinde hissedilen 5.9’luk deprem ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Süleyman Soylu, Van'daki çalışmalar ile ilgili olarak ''4 gün içerisinde hasar tespit çalışmalarını bitireceğiz.'' dedi...

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

İFM'deki Ziraat Finans Kuleleri için çalışmalar başladı!

Ziraat Finans Grubu’na katılan Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ faaliyete geçti. Ziraat Bankası’nın uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nde hayata geçirilecek ‘Ziraat Finans Kuleleri’ çalışmalarına da başladı.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Malatya Kale'de 4 noktada yol çalışmaları başladı!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 4 noktada yol çalışmaları yapıyor.

Nevşehir kalesi çalışmalarında bulunan yer altı şehri belediyeye devredilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir Belediyesi ile yürüttüğü Kale ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sırasında rastlanılan tarihi yer altı şehrinin bulunduğu alanı, belediyeye devretmeye hazırlanıyor.

kale grubu çalışmaları Haberi

kale grubu çalışmaları

Son yıllarda inşaat, reklama en çok yatırım yapan sektörler arasında yer alıyor. Sektördeki büyüme ve gelişme sadece konut projelerinin reklamlarının mecraya çıkmasının yanında yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteren şirketleri de iletişim yapmaya itti. Örneğin son bir yıldır seramik sektöründeki şirketlerin birbiri ardına reklam verdiğini görüyoruz. Kimi yabancı bir ünlü kullanarak dikkati çekmeye çalışıyor, kimi farklı tasarımlarıyla öne çıkma niyetinde.


Geçen yıl yüzde 35 büyüyen seramik sektöründe markalaşmanın artması bu alandaki şirketlerin önümüzdeki yılların önemli reklam verenleri arasında yer alacağının da bir göstergesi.


Sektördeki kabuk değişikliğini gören Kale Grubu bir yıl önce Braun Elektrikli Ev Aletleri markasının Merkez Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgeleri’nden Sorumlu Pazarlama Direktörü olan İhsan Karagöz’ü transfer etti. 


Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak göreve...