27 / 04 / 2024

Kale Grubunun kaç fabrikası var

Kale Grubunun kaç fabrikası var

Çanakale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde bulunduran Kale Grup, yaklaşık 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip 19'uncu fabrikasını Çan'da açtı...

Mango’da beklenen indirim başladı! Beğendiğiniz ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Sevilen global hazır giyim markası Mango ürünlerinde indirim başladı. Sezon ürünlerinden yazlıklara pek  çok ürün grubunun yer aldığı kampanyada fiyatlar ne kadar düştü? Hangi ürün kaç kaç TL’ye indi? İşte detaylar…

Erzurum Aşkale TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Erzurum Aşkale 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Aşkale'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Aşkale sosyal konut projesi... 

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

2 Kale İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

2 Kale İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Günal ve İsa Şan ortaklığında kuruldu. 

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Adnan Oktar'ın villasındaki kaçak yapılar tespit edildi!

Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazide onlarca kaçak yapı tespiti gerçekleştirildi. 

Kale Center yılbaşında açık mı?

Kale Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kale Center yılbaşında açık mı? Kale Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kale Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kale Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kale Center hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Kale Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kale Center bayramda kaça kadar açık? Kale Center bayramda kaçta açılacak?

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Kale İnşaat Dekorasyon Taahhüt İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Savaş Keser tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da kuruldu.

Avrupa Konutları Kale lanse edildi!

Artaş Grubunun uzun zamandır merakla beklenen projesi Avrupa Konutları Kale, 4 Kasım Salı günü düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Yoğun bir ön satış dönemi geçirilen projede satışlar devam etmekte.

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Kale Grubunun kaç fabrikası var Haberi

Kale Grubunun kaç fabrikası var


Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grup, kuruluşunun 57'nci yılını Çan'da açılan yeni fabrikayla kutladı. Yaklaşık 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip 19'uncu Kale fabrikasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.


Açılışta konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, yeni yaşlarını yeni bir fabrikayla kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Yeni fabrikanın Çanakkale'nin Çan ilçesinde açıldığına işaret eden Okyay, "Grubun doğduğu topraklara yaptığı yatırımların tutarı, yeni fabrikayla birlikte 1.5 milyar dolara dayandı" dedi.


Kale Grubu'nun temellerinin Türk sanayicilerden İbrahim Bodur tarafından 27 Temmuz 1957'de atıldığını anımsatan Okyay, hali hazırda seramikten, havacılığa kadar bir çok farklı alanda faaliyet gösteren 17 şirket ile doğrudan ve dolaylı olarak 10 bini aşkın insana istihdam sağlandığını bildirdi. Okyay, şunları kaydetti:


"Ne...