09 / 05 / 2024

Kale Harabesi altınekin

Kale Harabesi altınekin

Konya Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde bulunan Kale Harabesi’nin 2863 sayılı Yasa’da belirtilen özellikleri göstermesi nedeniyle I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Prof. Dr. Bektaş: Kuzey Anadolu Fayı tetiklenmiş olabilir! Deprem uzmanından ürküten açıklama!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, dün yaşanan 4,5 büyüklüğündeki Erzurum-Aşkale depreminin altını çizdi ve korkutan bir uyarı da bulundu. Bektaş, Kuzey Anadolu Fayı'nın tetiklenmiş olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konya Altınekin TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Altınekin projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan 6 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. 

Konya Altınekin ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Konya 205 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Altınekin İlçesi, 2. Etap 205 Konut ve 1 Adet Ticaret (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Altınekin'e 205 yeni konut!

Konya İli, Altınekin İlçesi, 2. Etap 205 Konut ve 1 Adet Ticaret (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Kale Harabesi altınekin Haberi

Kale Harabesi altınekin

Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu

KARAR

                                                                                               Toplantı Yeri: KONYA

Toplantı Tarihi ve No    : 03.01.2014 - 87

Karar Tarihi ve No        : 03.01.2014 - 1779

Konya İli, Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde bulunan Kale Harabesi’nin tesciline ilişkin Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan 30.10.2013 tarih, 3549 kayıt nolu rapor ve Maden İşleri Genel Müdürlüğünün 03.12.2013 tarih, 65104 sayılı yazısı okundu, ekleri incelendi, yapılan görüşmeler sonucunda;

Konya İli, Altınekin İlçesi, Akçaşar Köyünde...