02 / 05 / 2024

kale Italia genel müdürü Paolo Cavallacci

kale Italia genel müdürü Paolo Cavallacci

Türk seramik sektörünün öncü kuruluşu Kale Grubu’nun İtalya’daki yatırımı Kale Italia’nın Genel Müdürlüğü görevine Paolo Cavallacci atandı...

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Edilgres, K-Greige ile mermerin şıklığına vurgu yapıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilgres, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisini, İtalyan dokunuşu ile evinize getiriyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Edilcuoghi, K-Greige serisi ile mekanlarda farkındalık yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Kaleseramik yılın ilk ihracatını yaptı!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde faaliyet gösteren Kaleseramik, yılın ilk ihracatını Kanada, İngiltere ve Suudi Arabistan'a gerçekleştirdi. Kale Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Sert, fabrikada düzenlenen törende yaptı.

Erzurum Kale Çevresi Kültür Yolu Projesi yıkımları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kale Çevresi Kültür Yolu Projesi kapsamında yıkım çalışmalarına başladı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Alirıza Kiremitçi açıklamasında, “Kamulaştırma çalışmalarının birinci etabını tamamladık. " dedi.

Kale Grubu’nda yönetim değişikliği yapıldı!

Kale Grubu Başkan Yardımcılığı’na Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Malzemeleri Grubu Başkanlığı’na Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdürlüğü’ne Altuğ Akbaş, Kale Nakliyat Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Sert atandı...

kale Italia genel müdürü Paolo Cavallacci Haberi

kale Italia genel müdürü Paolo Cavallacci

Kale Italia Yönetim Kurulu tarafından Kale Italia Genel Müdürlüğü görevine getirilen Paolo Cavallacci, yeni görevini, Kale Grubu bünyesinde Yapı Ürünleri Grubu Başkanına Yardımcı olarak atanan Burak Orhun'dan devraldı.


Kale Grubu’nun 2011 yılında İtalyan Fincoughi şirketini satın alması ve entegrasyonu sürecinde gösterdiği liderlikten dolayı Burak Orhun’a teşekkür eden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, “Sahip olduğu deneyim ve yetenek ile Kale Italia'yı daha büyük başarılara taşıyacağına inandığım Paolo Cavallacci’nin aramıza katılmasından büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.


1 Nisan 2013 tarihi itibarıyla Kale Italia Genel Müdürlüğü görevine başlayan Paolo Cavallacci ise üstlendiği bu önemli görevden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Türk seramik sektörünün lideri Kale Grubu’nun, İtalya’da da üstlendiği öncü rolün bilinciyle, yüklendiğim sorumluluğun farkındayım. Dünya seramik sektöründe uluslararası bir...