28 / 04 / 2024

kale kent fiyatları

kale kent fiyatları

Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..

Beylikdüzü Kale Kent'te 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fiyatların 240 bin liradan başladığı Kale Kent projesinde yüzde 1 peşinatlı ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Beylikdüzü Kale Kent'te evlerin metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent projesi bölgede dikkat çekiyor. Proje, 1+1 2+1 3+1 4+1'lerin yer aldığı bin 471 daireden oluşuyor.

Kale Kent ödeme seçenekleri

Kale Kent ödeme seçenekleri kapsamında banka kredili ve tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Konutların satış sürecine devam edilen proje, Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortak imzası taşıyor...

Kale Kent'te 1+1 daireler 167 bin TL!

Gül Yapı ve Liv Yapı'nın iş birliğiyle gerçekleşen projede 1 oda 1 salon daire fiyatları 167 bin TL'den başlıyor.Teslim tarihi Aralık 2015 olan projede daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde 106 bin liraya! 48 ay 0 faiz!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve Liv Yapı ile Gül İnşaat ortaklığında konumlandırılan Kale Kent Beylikdüzü Evleri'nde daire fiyatları 106 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kale Kent fiyat listesi!

Kale Kent fiyat listesi 106 bin TL'den başlangıç gösterilerek, 565 bin TL'ye kadar değişiyor. Yüzde 1 KDV'nin uygulandığı Beylikdüzü Kale Kent Evleri projesi Liv Yapı ve Gül İnşaat işbirliğiyle yükseliyor...

Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Çukurambar Kale Ofis fiyatları!

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Çukurambar Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. İşte Çukurambar Kale Ofis fiyatları...

Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Ankara Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. Peki Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor!

Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Avrupa Konutları Kale 2 fiyatları!

İstanbul Cevizlibağ'da yükselen Avrupa Konutları Kale 2 fiyatları 620 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Nevadium Batıkent fiyatları!

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesi 10 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor. Nevadium Batıkent fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ankara Nevadium Batıkent fiyatları!

Ankara Nevadium Batıkent fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nevadium Batıkent projesi 2018 sonunda teslim ediliyor...

Daire Kartal Kale ev fiyatları!

Daire Kartal Kale ev fiyatları 335 bin TL'den başlayarak değişiyor. Daire Kartal projesi bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

TOKİ Erzurum Aşkale altgelir fiyatları!

TOKİ Erzurum Aşkale altgelir fiyatları 96 bin 650 TL'den başlıyor. Toplam 17 konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varn vade imkanı sağlanıyor.

Kale Kent Evleri Fiyatlar!

Birinci etap hemen, ikinci etap ise bu yıl sonu teslim edilen Kale Kent Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Projede konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor.

kale kent fiyatları Haberi

kale kent fiyatları

Beylikdüzü'nde Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale işbirliği ile hayata geçirilen 1471 dairelik Kale Kent projesinde tapu teslimi 29 Kasım 2015 Pazar günü saat 14:00 - 17:00 arasında gherçekleştirlecek olan barbekü partisi le yapılacak.

LİV Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 3S Kale Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğnde gerçekleştirlecek olan mangal partisinde canlı klasik müzik dinletisi, sokak satıcılarının ikramıyla birlikte sürpriz hediye dağıtımı da yapılacak.

Kale Kent projesinin tapu teslim etkinliği Adnan Kahveci Mah. Anadolu Cad. No: 22, (Beylikdüzü Balıkçı Kenan karşısı) adresinde yer alan KaleKent Satış Ofisi'nde...