04 / 05 / 2024

Kale kent projeleri

Kale kent projeleri

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 60 dönümlük bir arazi üzerine sosyal yaşam alanı yapacaklarını ifade ederek, projenin ilçeye yeni bir soluk getireceğini ifade etti.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Akhisar'da kent projeleri devam ediyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’da hayata geçirdiği projeler ile ilçenin kaderini değiştirdi. Başkan Ergün, “Daha yaşanılabilir bir Akhisar için yaptığımız ve planladığımız projelerle ilçemize de imzamızı atmış durumdayız” dedi.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Çankırı Belediyesi'nin kent projeleri sürüyor!

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkâri’de PKK’ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe’nin anısına isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Kale kent projeleri Haberi

Kale kent projeleri

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, 60 dönümlük bir arazi üzerine sosyal yaşam alanı yapacaklarını ifade ederek, projenin ilçeye yeni bir soluk getireceğini ifade etti. 60 dönümlük bir arazi üzerine yaklaşık 2 milyon TL’lik bir yatırımla sosyal bir yaşam alanı yapacaklarını ifade eden Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, proje tamamlandığında ilçeye gelen vatandaşların hem tatil yapacağını hem de gezeceğini aktardı. Projeyle birlikte bölge halkının da yeni bir gelir kaynağına kavuşacağını söyleyen Akdemir, projenin Elazığ- Malatya Karayolu’na yakın noktadaki Taşköprü civarında olacağını aktararak, “Projeyle birlikte söz konusu alanda mesire yerleri bulunacak. İlk etapta bin 500, bin 800 kişinin düğün yapabileceği bir salon, otopark alanı, idari bina, yürüyüş yolları, kafeler ve ahşap bir havuzdan oluşan bir alan kurulacak. Bizim amacımız Kalelilere kalıcı...