17 / 05 / 2024

kale kent turizm tesisi nerede

kale kent turizm tesisi nerede

Kırklareli’ye bağlı Vize Belediyesinin önemli ve büyük projelerinden birisi olan, Mehmet Akif Mahallesindeki Vize Belediyesi “Kale Kent Turizm Tesisi” binasının temel atma töreni yapıldı...

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Başkent Asya Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başkent Asya Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Coşkun tarafından kuruldu.

Taşkent'te kurulacak turizm bölgesi Demir Grup'a emanet!

Özbekistan' Taşkent'te bulunan Çarsu Oteli ile çevresindeki araziyi kapsayan turizm bölgesi Demir Grup tarafından değerlendirilecek.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Burçkale İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ömer Faruk Ataş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kale Kent Evleri Fiyatlar!

Birinci etap hemen, ikinci etap ise bu yıl sonu teslim edilen Kale Kent Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor. Projede konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor.

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Kale Kent Beykent fiyat listesi!

Kale Kent Beykent fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beykent projesinde ikinci etap bu yıl sonu teslim ediliyor...

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kale Kent Evleri Beylikdüzü projesinde 60 aya kadar sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor...

Kale Kent Beykent ev fiyatları!

Kale Kent Beykent ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Evleri'nde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

kale kent turizm tesisi nerede Haberi

kale kent turizm tesisi nerede


Temel atma törenine Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Vize Kaymakamı Murat Duru, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çevre İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Daire Müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin tesisin Trakya’nın tek Sakin Şehri Vize ilçesine yakışan tesis olacağını ifade etti.


Vize Kaymakamı Murat Duru ise ilçeye kazandırılan proje için Başkan Yılmaz’ı kutlayarak, “Mülki İdare Amirleri görev yaptığımız yerlerde Belediyeler ve diğer kuruluşlar ile birlikte o ilçe için, ilçede yaşayan vatandaşlar için neler yapılması gerektiği konularında araştırmalar yaparız. Bende Vize’de göreve başladığımda görüştüğüm Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ile ilçemizin çevreye zarar vermeyen küçük ölçekli sanayi tesisleri, eğitim ve turizm alanında...