30 / 04 / 2024

Kale Kilit fuar

Kale Kilit fuar

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Endüstri Holding, İstanbul 2015 Pencere Fuarı’na katılacak!

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergileyecek.

Kale Kilit’in acı günü! Sadık Özgür vefat etti!

Kale Kilit’in kurucusu 89 yaşındaki iş insanı Sadık Özgür, vefat etti.

Kale Kilit, Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda!

Kale Kilit nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs'ta gerçekleşecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda tanıtacak.

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Kale Kilit, yurt dışı fuarlarına çıkarma yaptı!

Dünyanın dört bir yanındaki farklı kıtalar ve coğrafyalarda yüzden fazla ülkeye ulaşan global bir marka olarak Kale Kilit, Eylül ayı boyunca yurt dışında düzenlenen fuarlarda en yenilikçi ürünleriyle yerini aldı.

Bizim Evler 8 ile 1 milyar TL ciro hedefleniyor!

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Kaleseramik 2016 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleri ile Yapı Fuarı’nda fark yaratıyor.

Kale Kilit anahtarcıları bir çatı altında kurumsallaştırıyor!

Kale Kilit, kurumsallaştırmaya yönelik girişimlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de anahtarcıları tek bir çatı altında toplayan ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü kuran Kale Kilit, Anahtarcılar Semineri’nin ana sponsorluğunu üstlendi.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Metaxdoor, 8. Uluslararası Kapı Fuarı'na katılıyor!

Metaxdoor, 9-12 Mart tarihleri arasında “8. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı”na katılıyor. Metaxdoor, yerli üretimin gerçek gücünü temsil eden en yeni ürünlerini, ilk defa fuar ziyaretçilerine sunacak.

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Kale Kilit fuar Haberi

Kale Kilit fuar

Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan Kale Kilit, mobil uygulama odaklı yeni nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda beğeniye sunuyor.


Nesnelerin interneti teknolojisini kullanan Alarm Kilidi KASK, hırsızı kapıda durduruyor

Teknoloji ve güvenliğe yatırım yapan Kale, nesnelerin interneti teknolojisi kullanılarak geliştirilen Kale Alarm Kilidi (KASK) ile güvenlikte yeni bir dönem başlatıyor. Sistemde bulunan alarm paneli aracılığıyla hırsızı mekâna girmeden kapıda durduran KASK, eş zamanlı olarak kullanıcıları uyararak kolluk kuvvetlerine de haber verilmesini sağlıyor.


Anahtarı kapıda unutma devri Kale DUO ile sona eriyor

Öne çıkan bir diğer ürün olan Kale DUO ise kapının dış kısmında anahtarın kilidin üzerinde unutulduğunda veya kilidin art niyetli kişiler tarafından kırıldığında 8 saniye içerisinde...